DIGITIPS

DigiTip & win: 2 x Audioquest Dragonfly Black

28-08-2017 | Wil jij het geluid dat uit je hoofdtelefoon komt, nog voller en helderder laten klinken? Als het antwoord op deze vraag 'ja' is, dan ben je hier aan het goede adres. Er valt hier namelijk 2 x een Audioquest Dragonfly Black te winnen, die daarvoor kan zorgen.

Misschien heb je het al eens geprobeerd: een versterker tussen je pc of laptop en je hoofdtelefoon. Dan weet je dat het verschil met en zonder versterker duidelijk merkbaar is. De Black werkt als een externe geluidskaart, die je alleen maar in hoeft te pluggen in het apparaat waar de muziek vandaan komt. De Black gebruikt de 32-bit ESS Sabre 9010 DAC voor een perfecte digitaal-analoog conversie. Ook hi-res bestanden worden probleemloos omgezet door de Black. Het resultaat? Nog meer genieten van muziek!

WINNEN! ~ winactie gesloten ~
HDPHNS geeft 2 x een Audioquest Dragonfly Black weg. Ideaal voor als je de geluidskwaliteit van je hoofdtelefoon op wilt schroeven.

Deel dit bericht op Social Media & mail je gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan tot vrijdag 15 september 2017, met de winnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. 

HDPHNS is dé koptelefoon specialist van Nederland en heeft het grootste aanbod van high-end koptelefoons.

DIGITIPS
DIGINEWS
DIGIEVENTS
DIGITWEETS