DIGINEWS

Copaco exclusief distributeur van Crosscall outdoor toestellen

12-09-2017 | CROSSCALL lanceert ook in Nederland een complete range outdoor toestellen - De succesvolle Franse specialist op het gebied van outdoor smartphones en mobiele telefoons wil nummer een op de Nederlandse markt voor outdoor toestellen worden.

De distributie van de toestellen en accessoires wordt in Nederland exclusief verzorgd door Copaco.

Cyril Vidal,voorzitter en oprichter van Crosscall: “Copaco is voor Crosscall een strategische partner. Het bedrijf heeft een fantastische Track record in zowel de Retail als de Business to Business markt”. Ben Gal, country manager Benelux, voegt toe: “Wij zijn onder de indruk van hun hands-on mentaliteit, we acteren echt als een team in de markt”.

“Met de toevoeging van Crosscall aan ons portfolio wordt ons aanbod van ruggedised producten nog uitgebreider en completer. De producten zijn zowel geschikt voor de retail als de B2B markt wat uniek is in dit segment. De onderscheidende producten en sterke marketingpropositie gaan ervoor zorgen dat Crosscall zijn ambities in de Nederlandse markt waar gaat maken.”, aldus Marcel Donders, Business Director bij Copaco.

De producten van Crosscall zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Copaco. Voor meer informatie neem contact op met het Crosscall team van Copaco, crosscall@copaco.com of 040-2 306 430.

DIGINEWS
En verder...
DIGITIPS
DIGIEVENTS
DIGITWEETS