DIGINEWS

Naar XFI 2017 voor digital audio demo’s en veel meer

13-09-2017 | Op 30 september en 1 oktober beleeft XFI zijn zevende editie in Veldhoven - De komende show wordt weer groter dan vorige edities, met meer dan 250 merken in ruim 60 luisterruimtes waarin volop wordt gestreamd, uiteraard op hoog niveau.

Twee dagen lang genieten audiofielen en ‘simpele’ liefhebbers van muziek volop van al het nieuws dat de audiowereld te bieden heeft. Daarbij zijn Nederlandse producten goed vertegenwoordigd. Zo presenteert Metrum Acoustics maar liefst twee digitale primeurs: de Onyx en de Jade da-converters. In The Headspace vind je alles op het gebied van headphi met de nieuwste blue tooth headphones.

Behalve nieuws op productniveau biedt XFI interessante workshops over actuele audiozaken. Streamingdienst Qobuz komt vertellen over de ontwikkeling die Qobuz heeft doorgemaakt en waarom streaming de absolute toekomst heeft. En ook is er live music. Niemand minder dan de ‘Miles Davis van de Lage Landen’, Eric Vloeimans & String Quartet, speelt live op XFI. Speciaal voor deze bezetting arrangeerde hij zijn eigen muziek: ongehoord mooi!

Er is beperkt plaats in het auditorium, dus koop je tickets hier online en verzeker je plek voor Eric Vloeimans op zaterdag of zondag. Online bestel je alle tickets met 20% korting, en vermijd je de wachtrij bij de kassa. Meer weten? Volg XFI op Facebook voor dagelijkse updates of kijk op www.x-fi-audioshow.nl. XFI 2017, Koningshof Veldhoven, 30 september en 1 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur.

DIGINEWS
En verder...
DIGITIPS
DIGIEVENTS
DIGITWEETS