DIGINEWS

Polk Audio introduceert Signa Solo Soundbar voor meeslepende tv- en film-ervaring

13-09-2017 | Deze nieuwe universele thuisbioscoopsoundbar verbetert iedere mediaervaring - Polk Audio lanceert zijn tot op heden goedkoopste soundbar: de Signa Solo (adviesverkoopprijs 149 euro).

Geluidskwaliteit is het allerbelangrijkst in de Signa Solo. Deze soundbar gaat zijn prijsklasse ver te boven met een groots, multidimensionaal geluidsbeeld en gedetailleerd stereobeeld voor muziek en thuisbioscoop en is voorzien van Polks gepatenteerde SDA digitale surround-technologie. Ter verbetering van de stemmen voor kristalheldere dialogen in films, games, wedstrijden en muziek is de bar ook voorzien van Polks gepatenteerde Voice Adjust™-techonologie. Hiermee kan de gebruiker stemniveaus handmatig aanpassen voor meer duidelijkheid. Dankzij Dolby Digital Decodering produceert hij een kamervullend, virtueel surroundgeluid superieur aan dat van standaard audio-oplossingen van welke tv dan ook. Door middel van ingebouwde Bluetooth©-technologie kunnen gebruikers hun muziek direct vanaf hun smartphone, tablet of ander compatibel apparaat streamen.

De soundbar kan dankzij de bijgeleverde kabel voor optische ingangen in een handomdraai worden geïnstalleerd en dankzij de Polk SmartBar-technologie ondersteunt hij de afstandsbediening van iedere tv voor eenvoudige bediening. Ondanks zijn kleine formaat bevat de Signa solo vier full-range drivers van ruim 6 cm met ingebouwde baspoorten. Ze leveren een diepe en krachtige bas zonder externe subwoofer die geluid op een lagere en hardere toon dan traditionele tv's afspelen. Met verschillende EQ-voorinstellingen zoals "Film", "Muziek" en "Nacht", allemaal via een eigen knop, kunnen gebruikers hun muziek- en home theatre-instellingen gemakkelijk aan de situatie aanpassen voor de ideale ervaring.

"Onze focus ligt op het ontwikkelen van producten die audio perfect met tv's combineren", zegt Michael Greco, Global Brand Director bij Polk Audio. "Voor gebruikers die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing om thuis hun tv- en filmervaring snel, gemakkelijk en zonder gedoe te verbeteren, is de Signa Solo de perfecte uitkomst. Hij levert Polks meeslepende geluid, kan via een eenvoudige optische kabel in een mum van tijd worden aangesloten en is gemakkelijk te bedienen met iedere afstandsbediening - programmering is niet nodig."

De Signa Solo wordt bij de Signa S1-soundbar en het bijbehorende subwoofersysteem (adviesverkoopprijs €249) gevoegd en daarmee is de Signa soundbarcollectie voltooid. De Signa S1 bevat net als de Signa Solo geavanceerde technologieën (Dolby Digital Decodering, SDA digitale surround en gepatenteerde Voice Adjust™-technology). De kleine S1 van slechts 5,5 cm hoog bevat een slanke draadloze subwoofer voor ruimtelijk geluid en diepe bas voor alle toepassingen op het gebied van muziek en home theatre. De Signa-collectie zijn niet de enige Polk Audio-subwoofers. Het merk maakt ook producten die ideaal zijn voor verschillende doeleinden: van het produceren van groots geluid tot het creëren van een luisterervaring overal in de woning.

De nieuwe Signa Solo soundbar is vanaf oktober 2017 bij geautoriseerde Polk-dealers verkrijgbaar in het zwart. Ga voor meer informatie over Polks collectie van soundbars en audioproducten naar polkaudio.com.

DIGINEWS
En verder...
DIGITIPS
DIGIEVENTS
DIGITWEETS