in ,

Nieuw Smart home merk WOOX ziet levenslicht in Europa

WOOX is het nieuwe merk Smart IoT en AI producten, slimme oplossingen voor thuis met een betaalbare prijs.

Het portfolio bestaat bij de introductie uit een viertal TUYA Wifi gedreven oplossingen die u in de eigen gratis WOOX HOME app kunt koppelen en bedienen, de producten zijn een Smart plug, een Smart Multi plug, een RGBW LED lamp en een indoor HD camera met ingebouwde speaker en microfoon waardoor u deze als beweging/beveiligingscamera kunt gebruiken maar ook bijvoorbeeld als een babyfoon.

Het WOOX assortiment zal zich de komende maanden verder uitbreiden met meer Smart home producten, u kunt hierbij denken aan outdoor camera’s, beveilingssytemen, rookmelders, gordijnen openers/sluiters maar ook spraak ondersteunende speakers voor Amazon Alexa en Google Assistant, deze services worden nu al ondersteund door WOOX.

“WOOX is het nieuwe merk Smart IoT en AI producten, slimme oplossingen voor thuis met een betaalbare prijs”

Zoals benoemd bevinden zich in de WOOX producten een TUYA Wifi chip, TUYA is een Cloud gigant op het gebied van Smart home technologie, het TUYA platform waarop de WOOX HOME app is gebouwd laat de apparaten allemaal zichtbaar in de app zien en men kan vanaf één centrale app alle apparaten aansturen, aan/uit zetten, timer functies instellen of meerdere apparaten toevoegen. De WOOX HOME app is gebouwd door TUYA waardoor alle TUYA ondersteunende apparaten ook met de WOOX HOME apparaten in dezelfde app geplaatst kunnen worden.

Daar WOOX een strategische partner in Europa is voor TUYA weet men bij WOOX dat er veel merken met een TUYA chip in de winkels zullen liggen richting het einde van het jaar waardoor de keuze van de consument zeer ruim word in het betaalbare segment van Smart home apparaten en dan voornamelijk die apparaten die op TUYA gebaseerd zijn. Het WOOX portfolio zal vanaf november beschikbaar zijn bij de bekendere elektronica winkels in binnen- en buitenland.

 • Smart WiFi Plug
  Adviesprijs consument €14,95
 • Smart WiFi Multi Plug
  Adviesprijs consument €34,95
 • RGBW LED lamp
  Adviesprijs consument €14,95
 • Indoor HD camera
  Adviesprijs consument €34,95

Wie zit er achter WOOX?

WOOX is als merk ontstaan uit het samenwerkingsverband van de Venztech Groep (o.a. bekend van VENZ video-audio producten) TUYA en Moveteck (o.a. bekend van de merken M.TK en One+ accessoires). Goed nieuws voor alle Nederlandstalige consumenten is dat WOOX Europees magazijn en service center zich bevind in Nederland. Meer informatie over WOOX vindt u op www.wooxhome.com of www.facebook.com/wooxhome

Over TUYA

TUYA Smart is een sterk groeiende IoT platform ontwikkelaar met kantoren in China en Amerika. TUYA is pas drie jaar geleden opgestart door een groep ontwikkelaars die o.a. aan de basis stonden van één van de grootste Cloud providers in de wereld, Alibaba Cloud. In de afgelopen drie jaar heeft TUYA zich sterk ontwikkeld en acht zich in staat de grootste IoT ontwikkelaar te worden in de toekomst. Inmiddels kan men in ruim 200 landen TUYA gebruiken waaronder geheel Europa en zijn er dagelijks wel 20 miljard TUYA apparaat connectie aanvragen wereldwijd.
Meer informatie over TUYA vindt u op: www.tuya.com

Reacties

Reageren
 1. Kan iemand hier ajb bevestigen dat feitelijk Sinji, Tuya en Woox dus dezelfde chip hebben en allemaal bedient kunnen worden door de Smart Life App die ik nu gebruik voor mijn Sinji sockets ?

 2. Wat een geweldig nieuws dat het nieuwe smart home merk Woox nu ook in Europa beschikbaar is! Het is fantastisch om te zien hoe de markt voor slimme huistechnologieën blijft groeien. Met de lancering van Woox hebben we nu nog meer keuze en mogelijkheden om ons huis slimmer en efficiënter te maken. Ik kan niet wachten om te zien welke innovatieve producten Woox voor ons in petto heeft. Bedankt voor het delen van dit opwindende nieuws! Mocht je meer willen weten over smart home technologie, neem dan gerust een kijkje op mijn website: https://gptnederlands.nl/. Met vriendelijke groet, Alan Waker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

KPN- en Telfort-winkels worden dementievriendelijk

De downloadfunctie van PlayStation Now geeft fans waar ze om hebben gevraagd