in

Polk Audio presenteert de Signa S2 Soundbar met draadloze subwoofer

De Signa S2 levert fantastisch geluid met Dolby Digital Decodering en HDMI-ARC – Vandaag introduceerde Polk Audio, een hoogwaardig audiomerk met meer dan 40 jaar ervaring in geluidstechniek en design, de nieuwste toevoeging aan het soundbarassortiment van de Signa-serie: de Signa S2 (SRP € 249,-).

De soundbar met HDMI-ARC en meegeleverde dunne draadloze subwoofer leveren een rijk geluid en diepe bas met Dolby Digital Decodering en een afgestemde luidsprekerconfiguratie voor een luisterervaring die verdergaat dan de mogelijkheden van welke ingebouwde speakers van een tv dan ook. Bovendien beschikt de Signa S2 over Polk Audio’s gepatenteerde Voice Adjust™-technologie voor loepzuivere, verstaanbare dialogen en Bluetooth voor eenvoudige muziekstreaming.

“De Signa S2 biedt HDMI-ARC voor een gestroomlijnde ervaring met smart tv’s, met slechts één kabel, evenals een verbeterde geluidskwaliteit”

De soundbar is compatibel met 4K en HDTV’s en wordt geleverd met zowel HDMI- als optische kabels. Gebruikers kunnen de soundbar dus binnen enkele minuten installeren en hun favoriete films en programma’s bekijken. Dankzij HDMI-ARC kunnen gebruikers audio van ingebouwde apps en bronnen op smart tv’s direct verbinden met de Signa S2 met behulp van slechts één HDMI-kabel. De Signa S2 heeft ook voorgeprogrammeerde geluidsinstellingen, zoals “films”-, “muziek”- en “nacht’-modi. Hiermee kan de luisterervaring snel en eenvoudig, met één druk op de knop, worden aangepast. De soundbar van circa 5 cm hoog kan aan de muur worden bevestigd en blokkeert het zicht of IR-sensoren niet als hij onder de tv wordt geplaatst.

“De soundbars uit de Signa-serie van Polk Audio zijn ongelooflijk populair, omdat ze eenvoudig in gebruik zijn, uitstekend klinken en heel flexibel zijn. Om de fantastische ervaring te overtreffen, hebben we de Signa S2 op exact de juiste punten verbeterd. De consument heeft hiermee een betaalbare optie van een van de meest betrouwbare audiomerken in de branche”, aldus Michael Greco, global brand director, Polk Audio. “De Signa S2 biedt HDMI-ARC voor een gestroomlijnde ervaring met smart tv’s, met slechts één kabel, evenals een verbeterde geluidskwaliteit”.

De Signa S2 is onderdeel van het soundbar-assortiment van de Polk Audio Signa-serie. Hij vervangt zijn voorganger, de Signa S1, Polk’s best verkopende soundbar van het afgelopen jaar, en is een toevoeging op de voordeligste soundbar van het merk: de Signa Solo. Zie onderstaand voor meer informatie:

Signa Solo Sound Bar (SRP € 179,-) — De Signa Solo is een complete, universele soundbar met uitmuntende geluidskwaliteit. Hij beschikt over Polk’s gepatenteerde SDA digitale surround- en Voice Adjust™-technologie voor een uitgebreid klankveld, duidelijke dialogen, diepe bas zonder een subwoofer en gedetailleerde stereoweergave voor muziek en thuisbioscoopgeluid. Door middel van ingebouwde Bluetooth-technologie kunnen gebruikers hun muziek direct vanaf hun smartphone, tablet of ander compatibel apparaat streamen.

Naast de Signa-collectie biedt Polk Audio ook een breed scala aan soundbars voor kleine tot grote ruimtes. Van meeslepend 5.1-surroundgeluid tot Alexa en Google Assistant stembediening tot het creëren van een verbonden luisterervaring overal in huis: de Polk Audio soundbars beschikken over de Command Bar, MagniFi Mini, MagniFi MAX, en MagniFi MAX SR.

De Polk Audio Signa S2 zal vanaf medio oktober 2018 verkrijgbaar zijn bij erkende verkooppunten. Ga voor meer informatie over Polk’s collectie van soundbars en audioproducten naar polkaudio.com.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Smart City Experience: nieuwe invulling van slimme stad van de toekomst

Netatmo verwelkomt Google Home met de integratie in haar smart home-oplossingen