in

3 stijlen laptoptassen voor op de fiets

Het Nederlandse merk New Looxs maakt het veiliger, comfortabeler en stijlvoller – New Looxs vergroot haar collectie laptoptassen voor op de fiets.

Zo´n 800.000 Nederlanders gaan dagelijks op de fiets naar het werk en een groot deel daarvan neemt de laptop of tablet mee. De laptop/tablettassen van New Looxs zien eruit als (gewone) werktassen maar zijn speciaal gemaakt voor op de fiets. Veiligheid en comfort staan dan ook voorop, maar het oog wil ook wat.

Apache – Zakelijk retro
De Apache schoudertas is gemaakt van soepel leer en heeft een gepolsterd vak voor de laptop. Aan de achterzijde zitten de afdekbare haken zodat de tas na het fietsen een ‘gewone’ tas is. De New Looxs Apache is verkrijgbaar in Brown, Blue en Cognac en heeft een adviesprijs van € 209,95.

Nevada – Jong en snel
De Nevada rugtas is veilig en snel aan de fiets te hangen en heeft een speciaal vak voor een tablet. De tas is gemaakt van waterdicht bisonyl, heeft aan drie zijden reflectie en de schouderbanden zijn op de fiets veilig weg te stoppen. De Nevada is verkrijgbaar in zwart en zilver en heeft een adviesprijs van € 59,95.

Postino – Casual business
De Postino schouder- annex fietstas is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft een gepolsterd insteekvak voor een tablet of laptop met een afmeting tot 15 inch. Deze casual business tas heeft een verstelbare schouderband en heeft naast een ruim hoofdvak verschillende handige, kleinere vakken. De fietshaken kunnen snel en stijlvol in een ritsvak opgeborgen worden. De Postino is verkrijgbaar in de kleuren Desert en Espresso en heeft een adviesprijs van € 59,95.

UNETO-VNI hoopt op overname van winkels Scheer en Foppen

DigiGame: Mirror’s Edge Catalyst