in

Dunne Qosmio F60

Toshiba introduceert de Qosmio F60, zijn dunste multimedia laptop. Hij combineert snelheid met vervoersgemak en diverse geavanceerde mogelijkheden als een Blu-ray rewritable speler, een dvb-t tuner, een hd-webcam en speakers van Harman Kardon. De laptop heeft een adviesprijs van 1099 euro.

De Qosmio F60 is nog geen 3 centimeter dik en weegt 2,7 kilo. De laptop heeft een helder 15,6 inch TruBrite hd-scherm met led-backlight, aangestuurd door  een zeer krachtige grafische kaart, een Blu-ray rewritable speler die ook dvd-media of dvd-SuperMulti (DL) aankan. De Toshiba Qosmio F60 is ENERGY STAR 5.0 gekwalificeerd.

Bovendien beschikt hij over Toshiba conversiesoftware Resolution+; een geïntegreerde analoge en digitale (dvb-t) Hybrid TV Tuner die de meeste populaire uitzendformaten ondersteunt; een hd webcamera; en high-end Harman Kardon stereo speakers voor levendige audio.

‘Een slank ontwerp is niet langer voorbehouden aan ultradraagbare netbooks – zo’n ontwerp is nu ook beschikbaar voor multimedia laptops,’ zegt Ronald Ravel, sales & marketing manager Toshiba Information Systems Benelux. ‘De Qosmio F60 beschikt over een breed scala aan eersteklas multimediavoorzieningen, alles in een bijzonder slanke behuizing.’

Wedstrijd New Super Mario Bros voor Wii

YuiXX mediaspeler van Conceptronic