in

Mini Gold edition N97 van Nokia

Nokia lanceert de Nokia N97 Mini Gold Edition, met achttienkaraats gouden buitenkant. Vanaf vandaag is het toestel exclusief in Nederland bestelbaar via de Nokia Online Shop voor 549 euro.

‘De Nokia N97 Mini Gold Edition biedt uitstekende en eenvoudige toegang tot sociale netwerken. De smartphone staat garant voor een geavanceerde, compleet gepersonaliseerde gebruikerservaring,’ zegt Jukka Tiitu, Country Manager Nokia Benelux.

De Mini Gold Edition heeft een licht kantelbaar 3,2-inch touchscreen en een volledig personaliseerbaar startscherm. Hiermee zijn gebruikers via blogs en rss-feeds altijd op de hoogte van het laatste nieuws van hun favoriete websites. Het qwerty-toetsenbord maakt het mogelijk om snel en eenvoudig contact te onderhouden met vrienden en familie via sms, e-mail of statusupdates op Facebook en Twitter.

De smartphone heeft een 5 megapixel-camera met Carl Zeiss-lens en dubbele led-flitsfunctie. Met zijn 8 GB intern geheugen dat uit te breiden is tot 24 GB, biedt het toestel voldoende capaciteit voor de opslag van foto’s en video’s.

Voetbalmuis van Trust

Hoesje voor ov-chipkaart