in

Handcomputer Dolphin 6500 van Honeywell

Honeywell breidt zijn Dolphin 6000-productlijn uit met de introductie van de Dolphin 6500 mobiele computer. Dit is een lichtgewicht oplossing die voldoet aan de behoeften bij inpandige applicaties voor retail, supply chain en andere lichtindustriële omgevingen. Hij is uitgevoerd met een groot, touch screen kleurenscherm, meerdere toetsenbordopties en de nieuwste mogelijkheden voor gegevensverzameling, afbeeldingen en communicatie.

De Dolphin 6500 bevat een 3,5 inch touch screen kleurenscherm en is ontworpen voor verschillende activiteiten voor en achter de schermen zoals het controleren van prijzen, opzoeken van producten, controle van de inventaris, klantassistentie en asset management. Het grote scherm zorgt ervoor dat gebruikers op één scherm meer van een applicatie kunnen zien, waardoor de gebruikerservaring van grafische applicaties verbetert.

Door twee verschillende toetsenbordopties, een numeriek toetsenbord met 28 toetsen en een alfanumeriek toetsenbord met 52 toetsen, kunnen bedrijven aan belangrijke invoereisen voor gegevens voldoen, maar kan ook de gebruiker het bord van zijn keuze gebruiken. Daarbij kan er door de lichtgewicht behuizing en het ergonomische design van de 6500 met één hand worden gescand waardoor gebruikers kunnen multi-tasken.

‘Honeywell wil zijn productportfolio aan mobiele computers verbeteren om zo aan de groeiende eisen van ons klantenbestand te voldoen,’ zegt John Waldron, vice president of worldwide marketing bij Honeywell Scanning & Mobility. ‘Wij zagen bij veel van onze klanten de behoefte voor een apparaat dat geschikt is voor inpandige applicaties. De Dolphin 6500 is ons tweede product in de 6000-serie en voldoet aan deze behoeften. Mobiele werkers krijgen een apparaat met veel toepassingen dat gemakkelijk te gebruiken is tussen vier muren en ervoor zorgt dat de werkzaamheden worden gestroomlijnd. Hierdoor verbetert ook de productiviteit.’

Voetbalmuis van Trust

Hoesje voor ov-chipkaart