in

Leg het leven vast in HD

De Sony Ericsson Vivaz, volgt op de Xperia X10 die was aangekondigd in november 2009 en is de tweede telefoon in de nieuwe productfamilie communicatie-/entertainmenttelefoons die in de eerste helft van 2010 op de markt komt. De Sony Ericsson Vivaz verschijnt in het eerste kwartaal van 2010 op de markt.
Met de Sony Ericsson Vivaz wordt communicatie pas echt entertainment. Dankzij de HD-videobeelden van hoge kwaliteit kunnen gebruikers hun mooiste momenten opnemen en tonen gebruik makende van de nieuwste snufjes op het gebied van het vastleggen en delen van videobeelden.

Dankzij het open platform kunnen gebruikers hun entertainmenttoepassingen personaliseren door via PlayNow en de Symbian Developer Community applicaties te downloaden.
De Sony Ericsson Vivaz is gemaakt volgens de nieuwe designfilosofie van ’human curvature’. Deze filosofie is voor het eerst toegepast bij de Xperia X10 en zal in de toekomstige ontwerpen van Sony Ericsson een steeds terugkerend kenmerk zijn. Dit design waarin de vorm van het menselijk lichaam is weerspiegeld in combinatie met de nauwkeurige en aansprekende telefoonfuncties maken van de Sony Ericsson Vivaz™ een opvallende verschijning.
De Sony Ericsson Vivaz heeft een adviesverkoopprijs van 499 euro.

Keyboards in bolidekleuren en stijlvolle webcams

HyperPen Mini van Aiptek