in

Tv op de laptop met TerraTec

Met het WK voor de deur willen ook de thuisblijvers en vakantiegangers de beste wedstrijden niet missen. TerraTec biedt een mobiel tv-pakket voor de pc met de Cinergy T Stick Dual RC. De adviesprijs van de dvb-t usb-stick is 49,99 euro. Hij is er vanaf april.

De twee tuners in de handige usb-stick kunnen onafhankelijk van elkaar gebruikt worden. Dit laat toe een programma op te nemen op notebook, netbook of pc, terwijl je tegelijkertijd een ander programma bekijkt. TerraTec Home Cinema Basic, de TV software die specifiek werd ontwikkeld, zorgt voor nog meer kijkplezier. Je kunt een nieuws-, beurs-, of sportuitzending selecteren via de elektronische programmagids (EPG). Zo start de computer automatisch op bij aanvang van het programma en sluit hij opnieuw zodra het programma van je keuze eindigt.
 
Daarnaast is het met deze dubbele tuner mogelijk twee kanalen tegelijkertijd te volgen middels de picture-in-picture functie. Zeer zeker een handige feature om in de laatste wedstrijd van de groepsfase de eventuele beslissingswedstrijden tegelijk in een scherm te volgen.

StorE TV: de nieuwe multimediaspeler van Toshiba

Limited Edition Apacer paas-usb