in

Een eigen mobiele hotspot met Sitecom en Vodafone

Sitecom presenteert in samenwerking met Vodafone Nederland een actiebundel waarmee de gebruiker in een handomdraai zijn eigen mobiele hotspot kan creëren. De totaaloplossing bestaat uit de Sitecom WL-357 Draadloze Mobiele Router 300N en het Vodafone Mobiel Internet Startpakket die het gezamenlijk mogelijk maken om mobiel breedbandinternet te ontvangen en te delen met meerdere gebruikers op iedere locatie.

De actiebundel is verkrijgbaar voor de actieprijs van 99,99 euro bij Media Markt. Na het afsluiten van een Vodafone abonnement voor mobiel internet op de laptop ontvangt de gebruiker 69 euro retour van Vodafone.

Met het Vodafone Mobiel Internet Startpakket – bestaande uit een usb-modemstick en een dertig-dagen-proefperiode – kan de gebruiker een maand gratis gebruik maken van mobiel breedbandinternet op iedere locatie binnen Nederland. Na de dertig dagen proefperiode kan hij de proefperiode omzetten in een abonnement bij Vodafone.

De Sitecom Draadloze Mobiele Router 300N maakt het mogelijk om het mobiel breedband proefabonnement te delen met meerdere gebruikers zoals familieleden, vrienden, collega’s of medestudenten. De gebruiker kan eenvoudig een mobiele hotspot creëren: middels een druk op de OPS-knop (One Push Set-up) op de router wordt automatisch een draadloos netwerk gecreëerd. Bovendien is de Mobiele Router standaard volledig “out of the box” beveiligd met de laatste beveiligingsstandaard WPA2.

Bol bundelt Prison Break game en serie

Voetbalmuis van Trust