in

The Settlers, deel 7 vanaf 25 maart verkrijgbaar

Op 25 maart verschijnt het nieuwste deel: The Settlers 7: Paths to a Kingdom.  De speler bouwt zijn eigen stad en ontwikkelt een levendige samenleving met bijbehorende economie. Naast de bekende elementen zit er nu ook een ‘Victory Points’-systeem in. Het spel is er voor pc en Mac met een adviesprijs van 49,99 euro.

The Settlers 7 introduceert met het ‘Victory Points’ systeem een heel nieuw game-element waardoor er een nieuwe strategische manier van spelen ontstaat. Door het verzamelen van twaalf overwinningspunten bepaalt de speler zelf hoe hij wint.   Een online potje tegen maximaal vier vrienden valt niet meer te winnen alleen door oorlog te voeren. De overwinning is nu ook nabij als de speler de grootste stad heeft of hij de meeste handel drijft. Het kasteel en de wereld zijn bovendien aan te passen aan de voorkeuren van de speler.

Door de integratie met Facebook en Twitter kan de speler ook nog eens met vrienden en followers delen dat hij The Settlers 7 speelt. Het gepersonaliseerde kasteel dient als avatar.

Zie ook: www.thesettlers.com en www.youtube.com/UbisoftNederland

Targus draadloos numeriek toetsenbord

Leg het leven vast in HD