in

Samsung 3Dtv eind maart in de winkel

Samsung onthult de nieuwe generatie led-tv’s die ook meteen dienst doen als 3Dtv. Het bijzondere aan deze lijn is dat hij in de markt gezet wordt als ‘gewoon een goede televisie met hoge beeldkwaliteit’ die ook 3D aankan voor wie dat wil. Zij moeten dan wel de 3D-bril er los bij aanschaffen. De tv’s kunnen 3D aan, converteren ook beeld van 2D naar 3D.

Met de high-end led-tv’s uit de 7000, 8000 en 9000 serie kun je genieten van een ongelooflijk intense 3D-kijkervaring. Samen met de 3D Blu-ray speler (Samsung BD-C6900) en de ‘active shutter’ 3D-bril biedt Samsung een complete 3D home entertainment-oplossing.

De processor van de televisie bevat een auto-conversietechnologie die 2D-beeld omzet naar 3D. Zo wordt het effect van diepte gecreëerd. De 3D-mogelijkheid is ook uit te zetten met een knopje, en dan biedt de tv een goede beeldkwaliteit van 200 Hz.

De televisie wordt het middelpunt van home entertainment. Hij beschikt over dlna en communiceert zo met andere apparaten. De afstandsbediening heeft een touchscreen met kleurendisplay en qwerty-toetsenbord. Ook camera, pc en telefoon zijn hiermee aan te sturen dankzij ingebouwde ir- en wifi-technologie.

Het nieuwe Internet@Tv brengt diverse handige widgets heel snel op het scherm, zodat je vlug eten kunt bestellen of via een betaalde widget films kunt huren bij MovieMax. Andere widgets zijn nu.nl, de ov-9292 site en Funda.

Skypen kan nu ook via de televisie. Met de aparte camera – in metallic uitvoering om bij de nieuwe modellen te passen – die je boven de tv aanbrengt. Deze heeft andere technologie dan een webcam en is los te koop.

Keyboards in bolidekleuren en stijlvolle webcams

HyperPen Mini van Aiptek