in

Hori en Micromedia sluiten distributieovereenkomst

Micromedia, een van de belangrijkste en grootste distributeurs op gebied van consumenten electronica, gaming, software en pc accessoires in de BENELUX, breidt haar leveranciersnetwerk verder uit. Micromedia is per november 2012 door Hori benoemd tot exclusief distributeur van het complete assortiment in de Benelux.

..

In een reactie op de onlangs aangegane overeenkomst zegt Dennis-Jo Boekestein, Business Development Manager bij Micromedia:
“Als totaaldistributeur van videogames zijn we altijd op zoek naar aanvullingen op ons assortiment. Hori is marktleider op het gebied van zogenaamde ‘Fighting Sticks’ controllers maar kenmerkt zich tevens doordat hun producten altijd gelicenseerd zijn door de 1st party fabrikanten. Kwaliteit en innovatie zijn inherent aan dergelijke licenties en we zijn dan ook trots op het feit dat Micromedia de exclusieve distributie rechten voor Hori heeft verkregen. Een ware specialist wordt toegevoegd aan ons gaming accessoire assortiment.”

Masami Kawarazaki (Vice President Hori) meldde het volgende over de de samenwerking met Micromedia:
“We are very excited about partnering with one of the most influential distributors in the Netherlands. We believe the experience of Micromedia as a distributor offers a great match for our product range and we look forward to a long and fruitful partnership.”

Nieuwe Hitman: Absolution trailer: “Ica File Agent 47”

GEAR4 introduceert nieuwe beschermende cases voor iPad mini, iPod touch, iPod nano en iPhone 5