in

GEAR4 introduceert nieuwe beschermende cases voor iPad mini, iPod touch, iPod nano en iPhone 5

Aansluitend bij de onlangs door Apple geïntroduceerde iPad mini en iPhone 5 komt GEAR4 met een uitgebreide serie van beschermende cases en back covers voor de gehele ‘i’ familie.

..

iPad mini
Of je nu gaat voor een beschermende strakke case of een gevoerde, de cases voor de iPad mini zijn perfect om je tablet op zijn plaats en in perfecte staat te houden. Verkrijgbaar vanaf 19,95 euro.

iPod touch/iPod nano
Om er voor te zorgen dat je iPod niet beschadigt terwijl jij uit je dak gaat op je favoriete muziek of aan het hardlopen bent, komt GEAR4 met een praktische, doch stijlvolle serie van iPod touch en iPod nano cases. Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, is er voor elke outfit een bijpassende case. De  iPod touch en nano cases zijn er vanaf 12,99 euro.

iPhone 5
GEAR4 heeft recentelijk een uitgebreide serie van 43 cases geïntroduceerd voor de nieuwe iPhone 5. Van fashionista’s en praktische mensen tot de die-hard Angry Birds fans onder ons, er is voor ieder wat wils. Prijzen variëren van 16,99 euro tot 24,99 euro inclusief BTW.

Beschikbaarheid
De nieuwe cases van GEAR4 zijn verkrijgbaar via www.GEAR4.com en BelCompany, T-mobile, The Phone House, Media Markt/Saturn en Coolblue.

Gele en witte Limited Edition Nintendo 3DS XL-Systemen

Toshiba introduceert nieuwe hoogwaardige entertainmentlaptop