in

Microsoft verlengt Gold Certified Partnership met StartReady

Gold Partnership voor Communications en applicatieontwikkeling – Microsoft verlengt het vijfde opeenvolgende jaar het Gold Certified Partnership met StartReady op het gebied van Communications en Application Development. Het Microsoft Gold Partnership geeft partners een kwaliteitsstempel ten aanzien van een aantal competenties.

..

Er wordt hierbij onder andere gekeken naar het kennisniveau van de medewerkers, de aangeboden producten, de klanttevredenheid, de minimale omzet en de klantreferenties. Elk jaar wordt er opnieuw naar de scores op deze parameters gekeken.

Voor StartReady is de Communications competentie van belang vanwege de specialisatie van het bedrijf in Microsoft Lync-oplossingen, de certificering voor applicatieontwikkeling toont aan dat de add-ons die StartReady ontwikkelt van hoogwaardige kwaliteit zijn. June Bronwasser, Partner Account Manager bij Microsoft: ‘StartReady is een zeer gewaardeerde partner van Microsoft. Het bedrijf loopt altijd voorop met de nieuwste ontwikkelingen. Op dit moment zijn zij bijvoorbeeld een van de eerste bedrijven die Lync2013 al bij klanten geïmplementeerd hebben. Zij zijn bovendien een van de eersten die het nieuwe partnerschap voor 2013 hebben verworven.’

StartReady kan de certificering gebruiken in alle landen waar het bedrijf actief is, zoals de Verenigde Staten, Engeland en natuurlijk Nederland.

Nieuw: de Geneva WorldRadio

Toekomstig astronaut Daniel Mikolajewski uit Hoogmade wordt door Samsung de ruimte in gestuurd