in

Nieuw: de Geneva WorldRadio

De nieuwe WorldRadio is Geneva’s hedendaagse invulling van de klassieke wereldradio. Gebouwd voor thuis en onderweg ontvangt de Geneva WorldRadio niet alleen alle FM zenders in kristalheldere kwaliteit maar doet hij nog veel meer. De ingebouwde BlueTooth ontvanger biedt u draadloos toegang tot al uw muziek, maar ook tot muziekdiensten zoals Spotify en Deezer of tot Internetradio.

..

U streamt deze muziek rechtstreeks vanaf uw Apple, Android of Windows8 smartphone, tablet, laptop of PC zonder gedoe met kabels. Ook op het nachtkastje is de WorldRadio een welkome aanvulling. Via het digitale kleurendisplay met aanraakscherm is de ingebouwde wekker makkelijk en snel in te stellen. Eenmaal gedimd, houdt de WorldRadio u middels een bescheiden klok op de hoogte van de tijd.

Achter het gestroomlijnde chassis met geïntegreerde aluminium draagbeugel gaat een sterk stukje Zwitserse techniek schuil. De krachtige versterker en full-range luidsprekers overtuigen met heldere klanken en een basweergave die veel rijker is dan de compacte afmeting doet vermoeden. Met fraaie afstemknoppen aan de zijkant knipoogt de WorldRadio duidelijk naar zijn klassieke voorgangers maar de fraaie afwerking, uitgebreide functies, BlueTooth ontvanger en oplaadbare lithium accu zijn helemaal van nu.

De Geneva WorldRadio is per direct leverbaar in de kleuren zilver, rood en zwart met een verkoop adviesprijs van €299,-.

Penhold B.V. enige en exclusieve importeur/distributeur voor Beats in de Benelux!

Microsoft verlengt Gold Certified Partnership met StartReady