in

De Alcatel one touch Smart 903

Best betaalbare Android smartphone van Nederland! ALCATEL ONE TOUCH introduceert de ONE TOUCH SMART 903: De best betaalbare Android smartphone van Nederland! De 903 is een zeer gebruiksvriendelijk toestel dat voor nieuwe smartphonegebruikers een perfecte introductie is tot de wereld van het mobiele internet. Niets is overbodig of ingewikkeld, alles is precies goed.

..

Deze smartphone is uitgerust met het besturingssysteem Android 2.3 Gingerbread en beschikt over alle basisfuncties van een smartphone, inclusief een webbrowser, film- en muziekspeler, still-video camera, e-mail, social media apps, WiFi, een snelle 3G-netwerkverbinding (7,2 Mbps) en A-GPS. Allemaal beschikbaar met één ‘touch’.

Cool en compact
Het eenvoudige ontwerp maakt de ONE TOUCH SMART 903 tot een coole gadget en een toekomstige klassieker. Geen overbodige vormgeving, alleen wat je nodig hebt en niets meer. Het capacitieve touchscreen biedt een helder en scherp beeld. Het touchscreen is uiterst gevoelig voor aanraking en plezierig in gebruik. De ONE TOUCH SMART 903 is een smartphone met een klassiek uiterlijk voor een heel scherpe prijs.

Eenvoudig in te stellen
Alles aan de ONE TOUCH SMART 903 is ontworpen om het nieuwe smartphonegebruikers gemakkelijk te maken. Bij het eerste gebruik helpt de Setup Wizard je bij alle essentiële stappen – van het vinden van je Wi-Fi-verbinding tot het synchroniseren van je e-mailaccount. Voor alle zekerheid staat AVG AntiVirus paraat om je te beschermen tegen virussen en malware.
Dankzij Battery Saver kun je apps die op de achtergrond draaien afsluiten zodat je langer met de batterij kunt werken. Met ONE TOUCH Upgrade beschik je altijd over de nieuwste, meest up-to-date software via één enkele ‘touch’.

Muziek, films en het web
De veelzijdige muziekspeler gaat vergezeld van een FM-radio met RDS en de app Shazam. Daarnaast beschikt de telefoon over Bluetooth 3.0 met A2DP, zodat je draadloze oortelefoontjes kunt gebruiken. Films en YouTube-videos zien er geweldig uit op het heldere scherm.  Er is snel internettoegang via een 3G+-netwerkverbinding (HSDPA) of breedband via Wi-Fi. De ONE TOUCH SMART 903 beschikt over een micro-SD geheugenkaart van 2GB – genoeg voor de opslag van meer dan 400 muzieknummers of een selectie films, fotos en games. En als je echt nog meer nodig hebt, kun je het geheugen uitbreiden tot wel 32GB.

Traffic Manager
Het is altijd een goed idee om bij te houden hoeveel data je verbruikt, of je nu een maandelijkse bundel hebt of prepaid gebruikt. De ALCATEL ONE TOUCH Traffic Manager maakt het eenvoudig te zien welke apps data verbruiken en hoeveel je per app hebt verbruikt. Zo weet je altijd precies waarmee je data verbruikt.

Snelle camera
De 2 megapixel camera beschikt over digitale zoom, geotagging en een selectie van instellingen. Met Quick start-up zul je nooit een fotomoment missen. Ook kun je met deze functie videos met 30 fps maken, wat een vloeiend beeld oplevert.

De ONE TOUCH SMART 903 zal vanaf half december verkrijgbaar zijn in een Hi prepaid pakket met een verkoopadviesprijs van € 64,99 en na cashback van € 15,00 via www.prepaidkorting.nl nog slechts € 49,99.

Nokia introduceert Nokia Lumia 620

Nieuwe Tomb Raider trailer: