in

Pioneer lanceert toplijn met uitgebreide verbindings- en entertainmentmogelijkheden

Voor liefhebbers van entertainment in de auto lanceert Pioneer twee nieuwe ingebouwde multimediaontvangers met nog meer entertainment- en smartphoneopties. De nieuwe AVH-X8500BT en AVH X7500BT zijn uitgerust met de exclusieve virtuele dj-technologie MIXTRAX, AppRadio Mode, Bluetooth, een USB- en smartphoneaansluiting en een verfijnd touchscreen. En niet te vergeten: beide ontvangers zijn compatibel met de iPhone 5.

..

“De ingebouwde dvd-ontvangers van Pioneer bieden de ultieme AV-ervaring in de auto.  Hoe? Dankzij nog meer smartphone- en entertainmentmogelijkheden”, aldus Ronald De Wilde, PR-manager bij Pioneer Benelux. “Met deze nieuwe modellen kun je compatibele apps en videos op Android-telefoons en Apple-toestellen (iPhone 4, 4S en voortaan dus ook de iPhone 5) gebruiken en bekijken.”

AppRadio Mode
Met de revolutionaire AppRadio Mode geven de AVH-X8500BT en AVH-X7500BT de traditionele ingebouwde ontvangers het nakijken qua functionaliteit.

Dankzij de gratis AppRadio-app van Pioneer en het grote touchscreen bekijk en bedien je heel eenvoudig de compatibele apps van derden die op je iPhone staan. Nieuw voor de 2013 lijn : de AppRadio Mode op de AVH-X8500BT ondersteunt voortaan Android-smartphones (via de optionele CD-AH200 kit). Er bestaan meer dan 24 geoptimaliseerde smartphoneapplicaties voor de auto. Bovendien blijft Pioneer zijn bibliotheek uitbreiden.

MIXTRAX-muziektechnologie
Elk model is uitgerust met de revolutionaire virtuele dj-technologie MIXTRAX. Deze software verandert de muziekbibliotheek van de gebruiker in een non-stopafspeellijst en garandeert een unieke luisterervaring. Net als een echte dj dus. De virtuele dj MIXTRAX zorgt voor vloeiende overgangen en effecten in de muziek die je via een compatibele iPhone of iPod of een compatibel USB-toestel afspeelt.
En wie graag zelf voor dj speelt, bepaalt gewoon zelf de effecten en overgangen tussen de songs, net als het moment waarop de overgang naar een volgend nummer wordt ingezet. Graag een scheutje clubsfeer? Laat de achtergrond van de multimediaontvangers dan pulseren en van kleur veranderen op de beat en intensiteit van de muziek.

Beschikbaarheid
De Pioneer AVH X8500BT is beschikbaar vanaf maart 2013 en de AVH-X7500BT vanaf april.

Gemiddeld vastgestelde verkoopprijs:
AVH-X7500BT 549€
AVH-X8500BT 649€

Sony Xperia V vanaf nu verkrijgbaar

WD presenteert mediaspeler WD TV Play