in

Maak de wereld vrij van nachtmerries in Rise of the Guardians

In Rise of the Guardians kruip je in de rol van een kinderheld. Spelend als De Kerstman, De Paashaas, Het Zandmannetje (Klaas Vaak), Koning Winter of de Tandenfee neem je het – als team – op tegen de slechterik Pitch. Pitch is de boeman die zich onder je bed schuilhoudt en de reden waarom je bang bent voor het donker. Hij verstuurt infectieuze nachtmerries naar alle kinderen over de hele wereld. Neem je controller, kies je favoriete jeugdheld en roep de plannen van de gemene Pitch een halt toe.

..

Maak kennis met de vijf Guardians uit de nieuwste Dreamworks productie en duik in de avontuurlijke wereld van Rise of the Guardians. Je ontdekt er het prachtige paleis van de Tandenfee of de sierlijke speelgoedfabriek van de Kerstman. Laat je onderdompelen in een fenomenale kindersfeer.

Als je goed speelt, krijg je toegang tot steeds meer bijzonderheden, waardoor je sterker en sterker wordt. Elke Guardian heeft een eigen set van opwaardeerbare superkrachten: ontketen snoeiharde sneeuwbalaanvallen, gooi exploderende paaseieren of roep zwermen minuscule tandenfeeën op! Blijf originele power-ups en upgrades voor wapens vrijspelen en zorg voor een gelukkig einde.

De game ligt vanaf 30 november in de winkel voor 3DS, DS, PS3, Wii & Xbox.

GEAR4 introduceert nieuwe beschermende cases voor iPad mini, iPod touch, iPod nano en iPhone 5

PlayStation 3 mijlpaal van 70 miljoen exemplaren