in

Samsung biedt uitzicht op het allereerste licht van 2013 in Nieuw-Zeeland

In haar nieuwe notebookcampagne ‘Keeps me ahead’ stimuleert Samsung mensen om voorop te lopen. Letterlijk. Tijdens een winactie op Facebook maken deelnemers kans om het allereerste licht van 2013 te aanschouwen in het plaatsje Gisborne in Nieuw-Zeeland.

..

• Deelnemers maken tot en met 17 december kans op een reis naar Nieuw-Zeeland
• De winnaars ervaren in Gisborne het allereerste licht van 2013
• Achterblijvers kunnen meegenieten via Samsungs Facebook-pagina

In de ‘Keeps me ahead’-campagne portretteert Samsung de werkwijze van ambitieuze mensen in combinatie met hun Samsung notebook. Om deze voorsprong letterlijk vorm te geven, biedt Samsung iedereen nu de kans om als eerste het (zon)licht van 2013 te ervaren. De place-to-be is het plaatsje Gisborne in het noordoosten van Nieuw-Zeeland.

First Light Experience
De zogeheten First Light Experience die Samsung weggeeft, bevat de vlucht naar en het verblijf voor twee personen in Nieuw-Zeeland. Het gelukkige duo zal ter plekke getuige zijn van het allereerste zonlicht van 2013. Alle thuisblijvers kunnen meegenieten, want de winnaars zullen op een Samsung Notebook Series 9 uitgebreid verslag doen van hun belevenissen tijdens de eerste twaalf uur (het tijdverschil met Nederland) in 2013. De voorlopers zijn te volgen via wallposts op de Facebook-pagina van Samsung Nederland.

Wat te doen?
Op de Samsung Facebook-pagina staan drie vragen die deelnemers correct moeten beantwoorden. Bovendien dienen ze zo origineel mogelijk te beschrijven waarom juist zij de aangewezen persoon zijn om verslag te doen van de bijzondere ervaring in Nieuw-Zeeland. Deelnemers krijgen ook de gelegenheid via hun vriendenlijst iemand uit te nodigen om mee te gaan naar de andere kant van de wereld en kunnen zo vaak meedoen als ze willen. De actie loopt van 10 tot en met 17 december 2012.

Samsung Notebook Series 9
De deelnemers doen ter plekke live verslag via hun Samsung Notebook Series 9. Dit superdunne notebook blinkt uit in kracht, snelheid en design. De Series 9 weegt slechts 1,16 kilo en is ongelofelijk dun (12,9 mm). Met 4 GB intern geheugen, een 128 GB SSD en de derde generatie Intel® Core™ i5-processor (1,7 GHz) kun je razendsnel werken of ontspannen een HD-film bekijken. Met het HD+ SuperBright Plus anti-reflectie scherm heb je zelfs bij fel zonlicht nog goed zicht op het 13,3 inch scherm. Hoe fel dus het eerste (zon)licht in Nieuw-Zeeland ook is, met de Samsung Notebook Series 9 kun je er moeiteloos alle achterblijvers mee op de hoogte houden.

Ook krijgen de winnaars de nieuwe Samsung GALAXY Camera mee. Deze revolutionaire camera combineert de mogelijkheden van een goede camera met het besturingssysteem Android™ 4.1 (Jelly Bean) én de snelste mobiele internetverbinding via 3G en Wi-Fi. Daardoor kunnen zij elke belevenis op foto of video vastleggen, de beelden bewerken en het eindresultaat direct delen via Facebook, Twitter of Instagram, of ze nu op het strand liggen of door Gisborne wandelen.

De Samsung Notebook Series 9 met 15 inch scherm is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1.399,- incl. BTW. De Samsung GALAXY camera is nu in Nederland verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 499,- incl. BTW.

Epic Mickey en Rise of the Guardians ook op Wii U

Imax 3D nieuwe entertainment ervaring