in

More Cases neemt Jabra op in assortiment

Nieuwe distributiepartner More Cases versterkt positie Jabra in Nederland – More Cases, groothandel in mode- en lifestyle-accessoires voor mobiele telefoons, tablets en laptops, kondigt trots de samenwerking met Jabra aan. Hiermee heeft Jabra er in Nederland een tweede distributiepartner bij. More Cases is een toonaangevend bedrijf  binnen de telecom- en consumentenelektronica branche en zal de positie van Jabra in Nederland verder gaan versterken.

..

Er is grote behoefte aan kwaliteit in accessoires voor mobiele telefoons, tablets en laptops. More Cases springt in op deze behoefte door de distributie van een breed scala aan kwalitatieve accessoires. Dankzij de partnerovereenkomst met Jabra biedt More Cases vanaf nu een nog completer assortiment aan mobiele accessoires.

Sander Vos, verkoopdirecteur More Cases ziet een succesvolle samenwerking tegemoet: “Muziek, smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit deze wereld. Jabra voorziet de mobiele gebruiker en werker van oplossingen om handsfree te bellen en tegelijkertijd te kunnen werken op tablet, smartphone of laptop. Jabra is dan ook de juiste partner om de distributie in Nederland te versterken met een totaaloplossing op het gebied van Mobile Lifestyle. Dit concept gaan wij in bestaande en nieuwe kanalen doorvoeren.”

Hitman: HD Trilogy

Tomb Raider: Guide to Survival