in

Huawei lanceert: De Ascend P1 4G – speed to the max

Huawei, ’s werelds grootste telecomleverancier, gaat ‘full speed ahead’ met de Huawei Ascend P1 4G. De Ascend P1 4G focust op lange levensduur. De batterij met extreem lange levensduur, de dual core processor en Android 4.0 met 4G zorgen voor grenzeloos mobiel plezier.

..

“Met de Huawei Ascend P1 4G geven wij blijk dat wij onze voorsprong in de draadloze netwerk technologie versneld willen doorvoeren in onze consumentenproducten. De Ascend P1 4G is hiervan het eerste bewijs, en tijdens Mobile World Congres in Barcelona (februari 2013) zullen wij nog meerdere 4G toestellen lanceren.” Aldus Robbert de Graaf, Business unit director consumer business Benelux van Huawei Device. “Wij denken dat met het introduceren van 4G producten de consument Huawei zal herkennen als een innovatief en onderscheidend merk, iets wat een absoluut speerpunt is voor 2013”.

Met een 2.000 mAh Li-Ion batterij en een 1.5 GHz dual core processor komt de Ascend P1 4G de veeleisende gebruiker tegemoet. In de toekomst zal de Ascend P1 4G gebruik maken van het 4G-netwerk (ook wel LTE, Long Term Evolution, genoemd) om data sneller te downloaden, met een dataoverdrachtssnelheid tot 100 Mbit/s. Een van de belangrijkste kenmerken van de Ascend P1 4G is de extreem lage latentietijd waarmee je altijd en overal ongestoord kunt online gamen en gebruik kunt maken  van videotelefonie. Omdat 4G nog niet volledig ondersteund wordt in Nederland, kunnen gebruikers met de ‘downwards compatibility’ functie gebruik maken van eerder beschikbare netwerken zoals 3G. Daarnaast bieden HSPA+ met 21 Mbit/s, Wifi van 802.11b/g/n en Bluetooth 3.0 volledige ondersteuning voor non-stop mobiele datacommunicatie.  

Tegelijkertijd zorgt het 1 GB RAM voor ongestoord browsen, en biedt de 4 GB ROM volop ruimte aan apps uit de Google Play™-Store. Het geheugen is eenvoudig te vergroten tot 32 GB met een microSD™. De Huawei Ascend P1 4G is daarnaast een genot voor fotografen en filmmakers in het bijzonder. De 8-megapixel camera met dual LED flash, neemt 30 beelden per seconde, om ieder bijzonder moment vast te leggen. Het tweede generatie 10,9 cm (4.3 inch) Super AMOLED qHD beeldscherm met krasbestendig Corning® Gorilla® Glass2 zorgt voor verbeterde stabiliteit en duurzaamheid en is toch maar liefst 20 procent smaller dan zijn voorganger.

Video’s neem je op in full HD, en kunnen worden afgespeeld op een TV met een MHL Adapter (Mobile High-Definition Link) of DLNA. De frontcamera met 1.3 megapixel camera zorgt voor haarscherpe videotelefonie.

De Ascend P1 4G heeft een elegante uitstraling, met ronde hoeken, een gladde achterkant en een extreem dun scherm. Top design gecombineerd met de nieuwste generatie technologie: dat is de Huawei Ascend P1 4G!

De Huawei Ascend P1 4G is beschikbaar vanaf februari 2013. De adviesverkoopprijs bedraagt 449 euro. De Ascend P1 4G is reeds succesvol uitgerold in het Verenigd Koninkrijk, met de 4G-campagne ‘Test pilots wanted, are you ready for 4G? Prepare to be blown away!’.
 
Over Huawei Device
Huawei Device is een strategische business unit van Huawei en is erop gericht hoogwaardige communicatie-oplossingen te leveren aan consumenten wereldwijd. Twee decennia ervaring in de ICT-branche, staan aan de basis van de gebruiksvriendelijke producten die Huawei Device voor consumenten ontwikkelt. De complete range aan mobiele telefoons, mobiele internetoplossingen en home devices als tablets en wifi-producten, getuigt van de sterke focus op de consument. Huawei Device is al jaren de nummer 1 op gebied van mobiel internet. In West-Europa gebruikt op dit moment 1 op de 5 mensen een mobiel internet product van Huawei. Huawei klanten bevinden zich in meer dan 140 landen. Bezoek www.huaweidevice.com voor meer informatie.

LG onthult nieuwe universere Magic Remote

Penhold B.V. enige en exclusieve importeur/distributeur voor Beats in de Benelux!