in

Verjaardagscampagne G Data

G Data wil de vijfentwintigste verjaardag vieren samen met de gebruikers. Daarom presenteert het een aantrekkelijke jubileumeditie van zijn InternetSecurity 2010. Deze is verkrijgbaar voor 49,95 euro voor drie pc’s, zolang de voorraad strekt.

De jubileumversie van G Data’s software biedt twee speciale voordelen: het eerste is een 4GB usb-stick. Het tweede voordeel is dat deze editie een licentie van 25 maanden biedt, in plaats van de standaardtermijn van twaalf maanden. Dit betekent dat de gebruiker de nieuwste security-updates voor hun computer meer dan twee keer zo lang blijven ontvangen.
 
Dirk Hochstrate, Directeur van G Data Software AG: ‘Met deze speciale jubileumeditie van onze populaire software willen wij onze klanten bedanken voor hun loyaliteit. Zonder hen zouden wij niet in staat zijn geweest om ons te scharen in het rijtje van ’s werelds best bekende security software-bedrijven. In denk dat wij ons verjaardagscadeau zo aantrekkelijk hebben gemaakt, dat G Data-gebruikers ook reden hebben om iets te vieren.’

HP touch-tablet-pc

Nieuwe Touch-, Qwerty- en Android-toestellen Alcatel