in

Silent Hunter 5 vanaf 4 maart

De legendarische ‘submarine sim’ serie Silent Hunter krijgt vanaf 4 maart een vervolg met Silent Hunter 5 Battle of the Atlantic die Ubisoft op pc uitbrengt. De game heeft als adviesprijs 49,99 en is voor twaalf jaar en ouder.

In Silent Hunter 5 gaat de speler als jonge Duitse U-Boot kapitein de strijd aan met de geallieerden tijdens WO II. Slaagt hij erin uit de handen van de geallieerden te blijven en de bemanning gemotiveerd te houden?

Silent Hunter is de enige echte duikbootsimulatie die al jaren succesvol is. De gamereeks gaat dan ook al terug tot 1996, toen de eerste Silent Hunter game verscheen. Door de jaren heen werd de succesvolle game steeds verbeterd en aangepast en is het nu, veertien jaar later, tijd voor het tot in detail realistische vijfde deel. Behalve realistisch zijn ook de duikboten, schepen en omgevingen allemaal historisch correct.

Nieuw in dit vijfde deel is dat je voor het eerst kennismaakt met de first person view. Waar je in de vorige games je bevelen doorgaf in hetzelfde menu, ben je nu als bevelhebber van jouw onderzeeër in staat om naar elk verschillend compartiment te wandelen en je bevelen rechtstreeks aan de officieren over te brengen. Dit komt de afwisseling in de gameplay ten goede en geeft de game bovendien meer diepgang. Silent Hunter 5 heeft een geleidelijke leercurve, een volledig nieuwe interface, intuïtieve gameplay en een beter beloningssysteem.

HP touch-tablet-pc

Nieuwe Touch-, Qwerty- en Android-toestellen Alcatel