in

Next-gen camera NX10 van Samsung

Samsung Electronics presenteert de digitale camera NX10. Dit is een innovatieve camera in een slanke body. De NX10 is verkrijgbaar met de 18-55IS lenskit voor een verkoopadviesprijs van 649 euro.

De NX10 heeft een snelle autofocus (AF), 14,6 megapixel APC formaat cmos-sensor en een amoled-display van 3 inch, waarop je foto’s zelfs bij zonlicht goed kunt zien. Ook kan hij filmpjes in hd opnemen. De camera is er in twee kleuren: Noble Black of Titan Silver kiest.

Samsungs nieuwe DRIMe II Pro engine en het geavanceerde AF algoritme, zorgen voor een ultrasnelle autofocus met de grotere precisie van contrast autofocus. De compacte Samsung NX10 is in de kern een digitale spiegelreflexcamera. Hiervoor heeft Samsung met succes de APC formaat CMOS sensor geïntegreerd met een verwisselbare lens zonder spiegels.

De NX10 bevat allerlei intelligente features, die professionele foto’s voor de amateurfotograaf binnen bereik brengt. Handmatige instellingsmogelijkheden en een Smart Auto functie die automatisch de juiste instelling kiest aan de hand van een analyse van de omgeving. Met de Smart Range functie kun je lichte en donkere gebieden in hetzelfde frame aangeven, terwijl het Supersonic Dust Reduction system ervoor zorgt dat vervelende stofdeeltjes van de beeldsensor wegblijven.

Silent Hunter 5 vanaf 4 maart

Ecohoesjes van Adapt