in

Stoppen-met-roken App voor iPhone

Mensen die willen stoppen met roken krijgen met de My Stop Buddy applicatie 21 dagen ondersteuning door het invullen van een persoonlijk profiel, 150 activiteiten voor de moeilijke momenten en 75 moppen over gezondheid en feedback, zoals het uitgespaarde geld door de stoppoging. Als stunt voor lancering geldt vandaag een korting van ruim zestig procent.

My Stop Buddy is altijd bij de hand, persoonlijk, herkent gebruikers en houdt rekening met hun situatie. Ex-rokers krijgen steun wanneer ze willen: ‘s morgens, ‘s nachts, op het werk of in het café.
 
De app laat onder meer vijf knoppen op het scherm zien. De knoppen corresponderen met een bepaalde emotie, bijvoorbeeld stress, verveling en ontspanning. De ex-roker wordt hierdoor bewuster van zijn rookgedrag. Een druk op de juiste emotieknop en antwoorden over de situatie van de gebruiker leveren alternatieve bezigheden op, die afleiding bieden tijdens het moment dat de ex-roker verlangt naar een sigaret.

My Stop Buddy wordt wereldwijd gelanceerd in het Nederlands en Engels voor een prijs van 2,99 euro. Dit bedrag ligt onder de prijs van één pakje sigaretten en bespaart de ex-roker veel geld uit, na een succesvolle stoppoging.

Vanaf 1 maart kan de consument de tool online ophalen en op deze dag geldt een speciale korting van ruim zestig procent. In de toekomst wil het bedrijf onder het merk My Stop Buddy meer apps ontwikkelen, die gedragsverandering ondersteunen.

Nieuwe Touch-, Qwerty- en Android-toestellen Alcatel

Sony’s nieuwe hoofdtelefoons