in

Assassins Creed II nu verkrijgbaar

Vanaf vandaag kunnen pc-gamers zich eindelijk in het vijftiende-eeuwse Italië storten met de release op pc van de hitfranchise Assassins Creed, deel II. De twee downloadable content pakketten The Battle of Forli en Bonfire of the Vanities voor de consoles worden standaard bij de pc-versie geleverd. De consumentenadviesprijs hiervan is 49,99 euro.

Behalve de nieuwe historische setting is er ook een totaal nieuwe hoofdpersoon. Het is de jonge edelman Ezio Auditore da Firenze, een verre nakomeling van Altaïr, de heldhaftige sluipmoordenaar uit het eerste spel. Ook Ezio heeft het bloed van een koelbloedige sluipmoordenaar in zijn aderen stromen. Dat komt goed van pas wanneer hij de dood van zijn vader wil wreken…

Assassins Creed II behoudt de vertrouwde elementen uit zijn voorganger. Ook nu heb je weer totale bewegingsvrijheid in een prachtig vorm gegeven wereld waar sluipen, plannen en geduld even belangrijk zijn als vechten, springen, klauteren en vluchten. De eerste Assassins Creed was het eerste echte next gen-spel, maar het doel van de 300 man die aan dit vervolg werkten was om het origineel op alle fronten te overtreffen.

Trust Nanou-muis in vier kleuren

LG led E50-serie computermonitoren