in

Nieuwe wireless desktopset Logitech

Computeren op de laptop zonder alle snoeren van extra muizen of toetsenborden is nu nog eenvoudiger met de Wireless Desktop MK710 van Logitech. Zowel muis als toetsenbord kent een batterijlevensduur van maar liefst drie jaar. De set heeft een adviesprijs van 99,99 euro.

Om deze batterijlevensduur van drie jaar te kunnen bereiken, draagt de Advanced 2.4 GHz draadloze technologie veel sneller en efficiënter informatie over dan de gewone 27 MHz draadloze systemen. Doordat de duur van de actieve modus gereduceerd wordt, behoudt de Wireless Desktop MK 710 energie en minimaliseert het vertragingen wanneer je opnieuw begint te typen of te scrollen.

Het toetsenbord beschikt over Logitech Incurve keys en een zachte ondersteuning voor de handpalmen. Door hun gebogen design ondersteunen de Incurve keys je vingertoppen.

De muis doet aan hyper-fast scrolling waarmee de gebruiker door lange documenten vliegt. Hij kan ook gemakkelijk overschakelen op de meer precieze click-to-click scrolling om te navigeren in lijstjes, op slides en in afbeeldingen.

Avid ‘Sibelius First’ muzieknotatiesoftware

Panasonic in 3D op OS