in

HTC kondigt update Android aan

HTC kondigt de beschikbaarheid aan van Android 2.1 (Eclair). De update is beschikbaar voor HTC Hero-toestellen. Hiermee biedt het gebruikers van de Hero als een van de eersten de kans te profiteren van rijke functionaliteit en snelheid van de nieuwe 2.1-versie. Daarnaast introduceert het de HTC Hero Pink, een speciale roze uitvoering van de populaire Hero.

Met Android 2.1-software hebben gebruikers de beschikking over Bluetooth 2. 1 waarmee bestanden eenvoudig kunnen worden verzonden naar andere devices. De Quick Contacts-functionaliteit van Android 2.1 zorgt er bovendien voor dat alle communicatietoepassingen van contactpersonen zichtbaar zijn. Het contact staat centraal en de gebruiker selecteert eenvoudig of hij deze wil bellen, smsen, e-mailen, een Facebook-bericht sturen, of dat deze persoon moet worden gelokaliseerd met Google Maps.

Verder voegt HTC eigen innovaties toe aan Android 2.1 zoals integratie voor social networking met de HTC Friendstream-widget. Hiermee worden gebruikers continu op de hoogte gebracht van statusupdates en fotofeeds van vrienden in onder meer hun Twitter- en Facebook-netwerk.

De nieuwe HTC Hero Pink is uitgerust met HTC Sense, de gebruiksvriendelijke interface die volledig kan worden aangepast en een warmtegevoelig scherm waarbij slechts een lichte aanraking nodig is.

Avid ‘Sibelius First’ muzieknotatiesoftware

Panasonic in 3D op OS