in

Messenger bag ook voor camera’s

De Lowepro Exchange Messenger combineert eigenschappen van een cameraschoudertas met het uiterlijk van een posttas. Hi heeft diverse uitneembare tussenschotten en beschermt de camera met toebehoren zonder dat het eruitziet als een typische cameratas.

De tussenschotjes uit het interieur van de tas kunnen worden verwijderd, waardoor een gewone messenger bag overblijft voor dagelijks gebruik. De schotjes zitten vast met stevig klittenband, zodat de gebruiker ook zelf een eigen indeling kan maken voor diverse losse accessoires.

De binnenzijde is uitgevoerd in de kleur fel groen en staat in duidelijk contrast met de stijlvol ogende kleuren van de buitenzijde, waardoor kleine spullen in de tas gemakkelijk teruggevonden kunnen worden.

De draagriem is voor extra draaggemak bevestigd aan twee driehoekige flaps waardoor de riem recht over het lichaam loopt. Aan de voorzijde van de tas zitten drie extra ruime vakken, waarvan een met rits.

De Exchange Messenger is verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, grijs en zwart. Het nylon materiaal waarvan de tas is gemaakt, is bovendien waterafstotend.

MSI moederbord met 32 nm-processor

Nieuwe hd-mediaspeler Eminent met dts