in

Draagbare mixconsole van Hercules

Het is acht jaar geleden dat DJs het eerste draagbare dubbeldecks mengpaneel met ingebouwde audio voor computers ontdekten: de DJ Console, gemaakt door Hercules. Deze DJ Console is, samen met zijn opvolger de DJ Console Mk2, een bestseller geworden onder digitale amateur-DJs en mobiele DJs.

Om te blijven voldoen aan de vraag uit de voortdurend groeiende community van gebruikers geïnteresseerd in digitaal DJ-en, en om de muzikale creativiteit van de amateur en de mobiele DJ wereldwijd te ondersteunen, heeft Hercules een nieuwe versie uitgebracht: de DJ Console Mk4. Deze draagbare controller heeft een revolutionair ontwerp en beschikt over twee decks en zeer krachtige audioprestaties. Kortom een echte, alles-in-één DJ-oplossing voor de pc en de Mac.
Vergeleken met het vorige model, de Mk2, heeft de DJ Console Mk4 een opvallender en nog aantrekkelijker modern ontwerp en is hij dunner en breder voor een nog comfortabeler bediening. De metallic bovenkant is voorzien van een transparante afdekplaat. De jog-wielen zijn nog nauwkeuriger en de joystick is vervangen door vier navigatieknoppen. Om DJs nog gemakkelijker alle functies te laten vinden, zelfs bij weinig licht, heeft Hercules deze nieuwe controller ontworpen met meer ruimte tussen de crossfader en de jog-wielen, en zijn meer knoppen voorzien van verlichting. De grote antislip-voetjes zorgen voor een perfecte stabiliteit bij het mixen.
Dankzij de compacte afmetingen (26,5 x 18,7 x 6,4 cm) en een lager gewicht (1,15 kg) dan een notebook kan de Hercules DJ Console Mk4 altijd en overal worden ingezet. De stroom wordt uit de USB-poort van de computer gehaald en een beschermdeksel en een schouderriem worden meegeleverd. Ook hierdoor kan het apparaat weer eenvoudig en snel overal worden gebruikt en mee naar toe worden genomen.

Army of Two in de winkel

Calculatorpad van HP