in

High-end ‘Reference’-kabels van Teufel

Teufel breidt zijn assortiment speakerkabels uit met een de high end audiokabels in de ‘Reference’-lijn. Deze serie bestaat uit een verschillende audio kabels, variërend van een luidsprekerkabel tot een digitale coaxiale en optische kabel.

De high-end luidsprekerkabels verhogen de geluidskwaliteit ten opzichte van ‘normale’ luidsprekerkabels door onder andere het gebruik van het beste koper. De luidsprekerkabel is verkrijgbaar in verschillende lengtes (2,5, 5 en 10 meter) en wordt standaard geleverd met drie verwisselbare 24 karaats gouden connectoren (Banana, Tip/pin & Shoe/spade).

Voor een analoge verbinding tussen verschillende AV-componenten biedt de Reference serie de Stereo RCA kabel in lengtes van 1,5 en 3 meter. Er zijn ook subwooferkabels in drie verschillende lengtes (2,5, 5 en 10 meter. Voor het gebruik van een subwoofer met een aparte rechts en links ‘line in’ biedt Teufel tevens een subwoofer Y-adapter kabel (1x input > 2x plug). Ook zit de omgekeerde Y-adapter (1x plug > 2x input) in het assortiment; nodig voor het aansluiten van twee subwoofers op één versterker of voor het gebruik met de Teufel hybrid speakers.
 
Veel hedendaagse versterkers en andere AV-componenten beschikken over digitale audio uitgangen. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk het 5.1 kanaals geluid van uw dvd- of Blu-ray speler weer te geven via uw multikanaals versterker, en dat door middel van slechts één kabel.

Voor aanvullende informatie en prijzen van de verschillende kabels zie http://www.teufel.eu/Accessories/reference-cable/.

THQ kondigt Metro 2033 aan

Schoudertas voor camera en meer van Lowepro