in

Digitale fotolijst Samsung linkt naar Hyves en Facebook

Samsung heeft een handige oplossing voor mensen die meer willen doen met hun foto’s op Hyves, Facebook en Flickr. Die kunnen zij namelijk ook meteen op Samsungs digitale fotolijst SPF-105V laten zien. Deze is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro.

Op de SPF-105V fotolijst kunnen gebruikers niet alleen via de draadloze wifi-aansluiting maar ook via de usb-ingang, foto’s, filmpjes en muziek plaatsen. Met een resolutie van 1024 x 600 pixels verschijnen foto’s en films op het 10 inch grote display. De fotolijst draait de foto automatisch als dat nodig is. De photo frame bevat ingebouwde speakers en de touch buttons lichten op zodra de lijst wordt aangeraakt.

Op de website www.watjijookziet.nl van Fotoalbum.nl en Samsung kunnen gebruikers van de stijlvolle Samsung photo frame SPF-105V zich aanmelden voor deze dienst ‘Ik zie, ik zie, wat jij ook ziet’. Vervolgens posten zij de ‘Ik zie, ik zie, wat jij ook ziet’-widget op hun Hyves- of Facebook pagina. Via de widget nodigen zij hun vrienden op Hyves of Facebook uit om direct foto’s op het digitale fotolijstje te plaatsen. Ook kunnen gebruikers een selectie van hun eigen Hyves-, Facebook-, of Flickr-foto’s op de digitale fotolijst tonen.

Full-hd tweede tv met dvd-drive

Muis voor Oranjesupporters van Eminent