in

Trust accessoires voor Nexus 7

Trust introduceert de Folio Stand for Nexus 7 en het Screen protector 2-pack for Nexus 7. Na het verschijnen van de Google Nexus 7 tablet update brengt Trust twee speciale Nexus-producten uit: de Trust Folio Stand for Nexus 7 (www.trust.com/18899) en het Trust Screen protector 2-pack for Nexus 7 (www.trust.com/18889).

..

De Trust Folio Stand for Nexus 7 is een aantrekkelijke foliocase met zachte binnenvoering, die eenvoudig kan worden veranderd in een kijkstandaard met 3 verschillende kijkhoeken. De foliostandaard heeft een magneetsluiting die het scherm automatisch in- en uitschakelt. Het luxe materiaal biedt uw Nexus 7 een complete bescherming, terwijl de functies nog steeds toegankelijk blijven dankzij de openingen voor de knoppen, de luidspreker, de camera enz.
 
Als u niet op zoek bent naar een volledige beschermende case heeft Trust ook de Screen protector 2-pack for Nexus 7. De beschermende vellen zijn eenvoudig aan te brengen, antistatisch en gemakkelijk te reinigen met het bijgeleverde reinigingsdoekje.
 
De Trust Folio Stand for Nexus 7 (www.trust.com/18899) en het Trust Screen protector 2-pack for Nexus 7 (www.trust.com/18889) zijn in december verkrijgbaar.
 
Ook voor Nexus 7
Voor de beste Nexus 7-ervaring heeft Trust ook veel universele tabletaccessoires ontwikkeld die geschikt zijn voor Nexus, zoals stylus-pennen, luidsprekers en hoofdtelefoons. Bezoek www.trust.com/tablet, voor een overzicht van alle Trust tabletaccessoires.

Hitman: HD Trilogy

Tomb Raider: Guide to Survival