in

devolo lanceert nieuwe WiFi-producten voor elektronicadealers tijdens CeBIT 2013

devolo demonstreert tijdens CeBit 2013 zijn eerste nieuwe dLAN®-producten: dLAN 500 WiFi en dLAN TV SAT Multituner, en voor de gespecialiseerde dealer: dLAN 500 AVpro UNI, dLAN 200 AVpro mini en dLAN 500 AVpro+. CeBit vindt plaats van 5 tot en met 9 maart 2013 in Hannover, Duitsland. Alle nieuwe producten maken gebruik van Powerline-technologie. Daarbij is het bestaande elektriciteitsnetwerk te gebruiken als netwerkbekabeling. Hoogtepunt tijdens CeBit is de lancering van de dLAN 500 WiFi. Deze compacte adapter zorgt voor WiFi in elke kamer van een huis.

..

De nieuwe dLAN 500 WiFi: eindelijk WiFi in alle ruimten in huis
De lancering van de dLAN 500 WiFi is voor devolo een belangrijk hoogtepunt tijdens CeBit. Deze adapter is even compact als een stekker en omvat solide netwerktechnologie die gebruik maakt van de elektriciteitsbedrading in huis. Zo is overal in huis een optimaal WiFi-signaal mogelijk. Door de betrouwbare netwerktechnologie van devolo vindt een laptop, tablet of smartphone probleemloos het sterkste signaal en verbruikt hij minder stroom dan vergelijkbare adapters. Eind februari 2013 lanceert devolo de dLAN 500 WiFi officieel in de Benelux.
 
Nieuwste generatie satelliet-tv-oplossing ondersteunt streaming op tablets: dLAN TV SAT Multituner
devolo toont tijdens CeBIT ook zijn nieuwste generatie succesvolle satelliet-tv-oplossing. Deze maakt gebruik van het bestaande elektriciteitsnetwerk voor het verzenden van een satellietsignaal. De dLAN TV SAT Multituner heeft een Powerline-adapter en twee geïntegreerde tv-tuners. Daardoor is het mogelijk om naar één zender te kijken en gelijktijdig een programma op een andere zender op te nemen. Als dat niet genoeg is, zijn twee ontvangers te combineren, zodat vier kanalen gelijktijdig te ontvangen zijn.
Verder kan de nieuwe dLAN TV SAT Multituner ook (HD)TV-signalen streamen naar mobiele apparaten, zoals laptops, smartphones en tablets, met behulp van de devolo-app.
 
De nieuwste Powerline-producten voor gespecialiseerde dealers: dLAN 200 AVpro mini en dLAN 500 AVpro+
devolo blijft zijn professionele dLAN-productlijn uitbreiden. Het bedrijf presenteert voor zakelijke omgevingen de dLAN 500 AVpro+ en de dLAN 200 AVpro mini. Deze nieuwe adapters zorgen voor veilige en stabiele netwerkverbindingen in gebouwen via het interne elektriciteitsnetwerk. De dLAN 500 AVpro+ onderscheidt zich door een Gigabit Ethernet-poort en een geïntegreerde stekker met stroomfilter. De AVpro maakt indruk door zijn compacte afmetingen. Met het oog op veiligheid in openbare omgevingen is de AVpro+ compatibel met het Kensington Lock-veiligheidssysteem. De speciale dLAN PROFESSIONAL-architectuur maakt het mogelijk om maximaal 64 adapters binnen een netwerk te gebruiken.
 
Alles in een: voeding, coax en telefonie met de dLAN 500 AVpro UNI
Dit Powerline-multitalent maakt gebruik van drie typen bekabeling voor gelijktijdige datatransmissie: het elektriciteitsnetwerk, de coaxleidingen en de telefonieleidingen zijn door de dLAN 500 AVpro UNI te gebruiken voor datatransmissie. Met het elektriciteitsnetwerk is tot driehonderd meter aan lengte te overbruggen, met coax en telefoniebekabeling tot zeshonderd meter.
De dLAN 500 AVpro UNI biedt vier Gigabit Ethernet-poorten. Een daarvan ondersteunt Power over Ethernet. Daardoor zijn bijvoorbeeld beveiligingscamera’s direct te gebruiken zonder de noodzaak van extra voedingskabels. Een basissetup is intuïtief en snel uit te voeren. Daarnaast biedt de professionele dLAN AVpro manager-configuratiesoftware zo nodig mogelijkheden voor gedetailleerde instellingen. Met deze software is ook te voorzien in onderhoud op afstand en in beheer.
 
devolo hoopt je te ontmoeten tijdens de CeBIT. Je vindt ons op de Planet Reseller showcase in hal 15, stand H51.

Sony Xperia V vanaf nu verkrijgbaar

WD presenteert mediaspeler WD TV Play