in

Nieuwe Pioneer Bass Head hoofdtelefoons

Pioneer introduceert twee nieuwe BASS HEAD-hoofdtelefoonmodellen die de zware bas van de clubsound natuurgetrouw reproduceren. Hierbij wordt de technologie en know-how gebruikt die Pioneer heeft ontwikkeld bij het maken van DJ-hoofdtelefoons.

..

De nieuwe SE-E721-hoofdtelefoons voor extreme sporten hebben een nieuw type oorclip dat rond het oor ligt, zodat ze ook bij de meest intensieve workouts goed blijven zitten. Ook hebben ze oordoppen die uitstekend op hun plek blijven dankzij de “Active Fit”-functie.

De tweede nieuwe toevoeging aan de serie BASS HEAD van Pioneer is het budgetvriendelijke head band model SE-MJ711. Dit is speciaal bedoeld voor jonge clubbezoekers die zowel in de club als daarbuiten een statement willen maken.

“Op de pulserende beat van muziek verleggen sportfanaten hun grenzen. Muziek kan het plezier verhogen, maar conventionele sporthoofdtelefoons zitten vaak in de weg bij al die actie. Door nieuwe technologieën te gebruiken met enkel de beste materialen, is het Pioneer gelukt een hoofdtelefoon te ontwikkelen die ideaal is voor intensief sporten, zonder dat de kwaliteit van de audio in het geding komt”, aldus Ronald De Wilde, PR Manager, Pioneer Benelux.

Pioneer lanceert toplijn met uitgebreide verbindings- en entertainmentmogelijkheden

Een grootse hoes voor een kleintje