in

Wii Street U powered by Google

Pak je Wii U GamePad op en ga op een fascinerende wereldreis met Wii Street U powered by Google. Maak een wandeling in de buurt of trek door de Grand Canyon, allemaal zonder daadwerkelijk je huiskamer te verlaten. Wii Street U powered by Google is downloadbaar in de Nintendo eShop, voor beperkte tijd*.

..

De unieke controller van het Wii U-systeem, de Wii U GamePad, geeft je een frisse nieuwe blik op de wereld. Voer simpelweg een locatie in en je bent er binnen enkele ogenblikken – op virtuele wijze, natuurlijk – terwijl een kaart op de tv iedereen in de kamer een geweldig volgelvluchtsperspectief op de wereld geeft. Schakel dan over naar Street View en gebruik het 6,2 inch-scherm van de Wii U GamePad en intuïtieve bewegingsbesturing om rond te kijken en de wereld te verkennen.

Als je niet kunt bedenken waar je heen zou willen, kun je ook een toer doen en aanbevolen locaties bekijken. Deze spectaculaire omgevingen van over de hele wereld zijn slechts een paar seconden van je verwijderd. Je kunt zelfs met andere gebruikers op Miiverse je favoriete plekjes bespreken en de suggesties van anderen bekijken.

    * Beweeg de Wii U GamePad op intuïtieve wijze om de wereld te verkennen in Street View
    * Trek erop uit in het comfort van je luie stoel, op een toer langs de wonderen van de wereld
    * Vertel de wereld over je favoriete plekjes via Miiverse
    * Voor beperkte tijd gratis te downloaden in de Nintendo eShop

Let op: een breedbandinternetverbinding en Nintendo Network ID zijn vereist voor gebruik van deze software. Schermafbeeldingen van deze software kunnen niet gedeeld worden op Miiverse.

* De applicatie is voor beperkte tijd gratis te downloaden en zal hierna slechts als betaalde download beschikbaar zijn. Momenteel is het de bedoeling dat deze beschikbaar voor download en gebruik zal zijn tot 31 maart 2016.

Meer info klik hier

Happy Valentines Day, in Dead Island Riptide stijl!

Speel als een Pokémon in 3D! Vanaf 17 mei