in

Samsung komt met Galaxy Camera-variant zonder 3g

Samsung heeft een nieuwe variant van zijn Galaxy Camera aangekondigd. De nieuwe versie gebruikt nog steeds Android als besturingssysteem, maar heeft in tegenstelling tot het eerdere model geen ondersteuning voor data-overdracht via een 3g-verbinding.

..

De eerste Galaxy Camera, die eind augustus op de IFA-beurs in Berlijn door Samsung werd aangekondigd, heeft ruimte voor een simkaart, zodat fotos en filmpjes niet enkel via wifi, maar ook via 3g-doorgestuurd kunnen worden. Samsung heeft nu ook een versie zonder 3g-ondersteuning aangekondigd, die dus enkel met wifi werkt. Dit wifi-model wordt dan ook waarschijnlijk een stukje goedkoper, al heeft Samsung nog geen prijzen bekendgemaakt.

De eerste Galaxy Camera bevat in vergelijking met andere compactcameras veel extras, waaronder een groot 4,8″-touchscreen, een quadcore-soc, Android Jelly Bean en ondersteuning voor draadloos communiceren via wifi en 3g. Die features maken de Galaxy Camera wel duur in vergelijking met andere cameras die dezelfde beeldkwaliteit leveren. Op het moment van schrijven kost de camera iets meer dan 400 euro. Of de wifi-variant ook naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Bron: Tweakers.nl

Expert viert 45-jarig jubileum

Nieuwe HTC One zet standaard voor telefoon van morgen