in

Alcatel One Touch – trendsetter in stijl

Mobile World Congress – TCL Communication, ontwerper en fabrikant van de mobiele apparaten van Alcatel one Touch, onthult drie krachtige smartphones voor de stijlbewuste mens. De serie omvat de ONE Touch Idol Ultra, de One Touch Idol en de One Touch Star, elk met een keus aan stijlvolle kleuren voor iedere smaak.

..

Na CES werden de veelgeprezen ONE TOUCH IDOL ULTRA en de ONE TOUCH IDOL wereldwijd succesvol aangekondigd. Tegelijk onthulde ALCATEL ONE TOUCH de ONE TOUCH STAR, wederom een technisch hoogwaardig, voordelig toestel voor de massamarkt. De compacte ONE TOUCH STAR is ontworpen voor diegenen die een smartphone willen die er goed uitziet, zonder aan prestaties in te boeten.

ALCATEL ONE TOUCH heeft voldaan aan de vraag naar telefoons waar je van opkijkt en die je niet teleurstellen als het op prestaties aankomt. Deze serie is bedoeld voor diegenen die goede smaak en een geweldig design op prijs stellen en graag kiezen uit leuke kleuren.

ALCATEL ONE TOUCH STAR
De ONE TOUCH STAR is compact, stijlvol, heeft een gestroomlijnd design met een groot, helder scherm en features die zelfs de meest verwende gebruikers tevredenstellen. De ONE TOUCH STAR past in elke broekzak. De afwerking in geborsteld aluminium in combinatie met het glanzende glas zorgt ervoor dat deze telefoon in een stijlvolle klasse hoort.

De ONE TOUCH STAR biedt een indrukwekkend scherm met een edge-to-edge design. Het wordt volledig gevuld door een briljant 4-inch AMOLED-display dat bij uitstek geschikt is om HD-video’s terug te kijken die je met de telefoon hebt opgenomen. Een dual-core 1-GHz processor is de drijvende kracht in het toestel zodat je op volle snelheid kunt genieten van alles wat het toestel te bieden heeft.

Verkrijgbaar in White, Silver, Gun Gray en Cranberry Pink.
Ga naar www.alcatelonetouch.com voor meer informatie.

Watch this, Schandalig goed!

LEGO Batman 2: DC Super Heroes voor Wii U aan