in

Samsung grote winnaar GSMA Awards tijdens Mobile World Congress 2013

Voor het tweede jaar op rij is Samsung door de GSM Association (GSMA), de organisator van het Mobile World Congress, onderscheiden met zowel de award voor ‘Device Manufacturer of the Year’ als de award voor de ‘Best Smartphone’. De Samsung GALAXY Camera is bekroond als eerste echt ‘connected’ camera. De GSMA Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve producten en telecomoplossingen.

..

• Beste toestelfabrikant van het jaar: Samsung Electronics
• Beste smartphone: Samsung GALAXY S III
• Beste ‘Mobile Enabled Consumer Electronics Device’: Samsung GALAXY Camera

Samsung is door de jury uitgeroepen tot ‘beste toestelfabrikant van het jaar’ door het versterken van haar marktleiderschap in zowel de markt voor mobiele telefoons en smartphones. De GSMA Award bevestigt Samsungs continue innovatiekracht en toonaangevende portfolio.

De Samsung GALAXY S III is uitgeroepen tot ‘beste smartphone’ dankzij de krachtige prestaties en overweldigende reacties van consumenten. De S III is de opvolger van de Samsung GALAXY S II die in 2012 door de GSM Association werd uitgeroepen tot beste smartphone. Met wereldwijd meer dan 40 miljoen verkochte GALAXY S III smartphones, is de S III het snelst verkopende device in Samsungs geschiedenis. De GALAXY S III is een vooruitstrevende smartphone die is ontworpen voor mensen en is geïnspireerd door de natuur. De smartphone herkent je stem, voelt je bedoelingen aan en laat je elk moment van de dag direct delen.

De Samsung GALAXY Camera is bekroond met de award voor ‘Best Mobile Enabled Consumer Electronics Device’. De GALAXY Camera is de eerste echt ‘connected camera’, die professionele camerakwaliteiten met het nieuwste besturingssysteem Android™ 4.1 (Jelly Bean) én de snelste mobiele internetverbinding via 3G/4G en Wi-Fi combineert. Het resultaat: een camera waarmee je professionele foto’s en video’s maakt, nauwkeurig kunt bewerken en je resultaten direct kunt delen met vrienden en familie. Waar ter wereld je ook bent.

“2012 was het jaar voor Samsung waarin we nieuwe records hebben gebroken in de mobiele industrie. De jury heeft onze continue innovatiekracht bekroond met awards in meerdere categorieën. Wij blijven ons inzetten om nieuwe mogelijkheden te creëren voor mensen. Thuis, onderweg en op het werk”, aldus Geert Mol, Marketing Manager Mobile bij Samsung Nederland.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes voor Wii U aan

De COOKOO Watch!