in

De COOKOO Watch!

De eerst echte CONNECTED watch vanaf nu beschikbaar. De COOKOO Watch is niet alleen een super multifunctionele gadget maar is het begin van een totaal nieuwe productcategorie, waar veel van verwacht wordt in 2013.

..

De COOKOO Watch is een super multifunctionele gadget die via Bluetooth verbinding maakt met uw smartphone! De COOKOO watch informeert u constant wat er gebeurt op uw telefoon met real-time informatie. Zelfs wanneer uw telefoon niet binnen handbereik of buiten zicht is.

De COOKOO Watch heeft een fraai vormgegeven analoge wijzerplaat waarop alle relevante informatie met duidelijke pictogrammen worden weergegeven. Met een slimme, gebruiksvriendelijke interface kunt u gemakkelijk uw sociale netwerken beheren die aangesloten zijn op uw telefoon. Zo is alle belangrijke informatie in één oogopslag voorhanden. Samen met de Connected App™, is het COOKOO horloge ontworpen om uw levensstijl ingenieus te vereenvoudigen.
    
Blijf altijd en overal in contact met de COOKOO Watch, het draagbare verlengstuk van uw smartphone! Het helpt u bij het beheren van uw ‘connected life’. COOKOO Watch is een ongelooflijk nuttig, handig en multifunctioneel horloge met een draadloze verbinding met uw smartphone!

Heeft u ooit een oproep gemist, omdat u de ringtone van uw telefoon niet heeft gehoord? Kijkt u voortdurend op uw telefoon om te controleren of u een nieuw SMS, email of Facebook-bericht heeft ontvangen?

Met de Connected App, kunt u meldingen ontvangen over:
– Inkomende en gemiste gesprekken.
– Tekst / SMS-berichten *
– E-mail.
– Facebook, chats en berichten.
– Herinneringen/afspraken.

….. en nog veel meer!

De COOKOO werkt momenteel alleen op iOS (iPhone 4S, Iphone 5, Ipad 3 &4), een Andriod applicatie komt er aan en zal in Maart worden uitgebracht!

* Ondersteuning van deze features zal binnenkort via een update beschikbaar zijn

AOC presenteert een ergonomisch 23-inch IPS-model voor zakelijke omgevingen

Dead Island™ Riptide – details van pre-order bonus onthuld!