in

HTC One wint wereldwijde award voor ‘beste nieuwe mobiele telefoon’ op Mobile World Congress 2013

De recent geïntroduceerde HTC One is bekroond met een GSMA-award voor ‘beste nieuwe mobiele telefoon’. De award werd uitgereikt in de categorie mobiele telefoons, apparaten en tablets door een jury bestaande uit branche-experts uit de media- en analistencommunity. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan het meest veelbelovende mobiele toestel met baanbrekende functionaliteit, design en features. Met het slanke ontwerp, een indrukwekkende home screen-ervaring, superieure audio en revolutionaire cameratechnologie, heeft de HTC One indruk gemaakt op zowel de jury als de aanwezigen op het Mobile World Congress.

..

Benjamin Ho, Chief Marketing Officer bij HTC over het winnen van de award: “We zijn verheugd door de reacties op de HTC One van consumenten en de telecombranche. Het is een toestel waar jaren aan gewerkt is en waar we erg trots op zijn. Met nieuwe features als BlinkFeed, BoomSound en een UltraPixel camera gecombineerd met een volledig omhullende aluminium unibody, zal de HTC One de manier waarop mensen hun mobiele telefoon gebruiken veranderen en de gehele mobiele ervaring revolutionaliseren.”

De GSMA-award kan toegevoegd worden aan andere bekroningen die HTC al ontving voor de HTC One van onder meer Tech Radar (‘Best Phone’ and ‘Best in Show’) en Mobile Geeks (‘Best Smartphone’).

De COOKOO Watch!

Nikon onthult twee nieuwe COOLPIX-modellen