in

LG verkoopt tien miljoen 4g-telefoons

LG heeft tot nu toe tien miljoen telefoons met 4g verkocht. Dat heeft de fabrikant zelf bekendgemaakt. De fabrikant uit Zuid-Korea begint deze maand ook met de verkoop van telefoons met 4g in Nederland.

..

Daarmee komt het aantal verkochte 4g-telefoons in iets meer dan een halfjaar op 5 miljoen, iets minder dan een miljoen per maand. Dat kan worden opgemaakt uit het feit dat nu de mijlpaal van tien miljoen wordt aangekondigd, terwijl in augustus nog werd gesproken over een aantal van vijf miljoen. In die tijd bracht LG zijn Optimus G uit, een variant van de Nexus 4 met een eigen skin en 4g-ondersteuning, naast diverse andere modellen met 4g. LG verkocht in die periode van zes maanden naar schatting tussen de 25 en 30 miljoen telefoons.

LG begint dit voorjaar met de release van 4g-telefoons in Nederland. De eerste daarvan is de Optimus G, die in Nederland tegelijk met Android 4.1 Jelly Bean wordt uitgebracht. Deze telefoon draait op een quadcore-Qualcomm S4 Pro-soc op 1,5GHz, heeft een werkgeheugen ter grootte van 2GB en een 13-megapixelcamera. De tweede is vermoedelijk de Optimus F5, een Android 4.1-telefoon die is voorzien van een 4,3″-scherm met een resolutie van 960×540 pixels en draait op een Qualcomm S4 Plus-soc.

Bron: Tweakers.nl

De COOKOO Watch!

Nikon onthult twee nieuwe COOLPIX-modellen