in

Expert viert 45-jarig jubileum

Expert begrijpt ‘t. Ook hoe je een feestje moet vieren – Dit jaar bestaat de Nederlandse Expert Groep 45 jaar! En dat gaat groots gevierd worden: bij alle 150 Expertwinkels is het hele jaar door feest met allerlei acties, jubileumaanbiedingen en met een grote media-campagne. Dat alles natuurlijk met de Beste Service, Persoonlijk Advies, en Vertrouwd Dichtbij.

..

Vandaag start Expert met een landelijke mediacampagne waarin iedereen wordt uitgenodigd om het 45-jarig jubileum te vieren. Op de tv-zenders RTL4, Nederland 1 en 2 en op regionale tv-zenders trapt Expert dit feestelijke jaar af met ongekende acties en scherpe jubileumaanbiedingen. Ook zal de feestelijke campagne te volgen zijn via de radio, onder meer op Skyradio, Radio 1 en 2, 100% NL en op vele regionale zenders. Speciaal voor het 45-jarig jubileum heeft Expert de hulp ingeroepen van Roby, die voor alle jubileumaanbiedingen zorgt waardoor het zeker één groot feest wordt!

Expert begrijpt ‘t
De ondernemers en verkopers van Expert kennen en begrijpen hun klant als geen ander. Zij zijn al 45 jaar een vertrouwd gezicht in de winkel. Ze helpen mensen met een drukke agenda, vanaf de eerste minuut en op een persoonlijke manier. Dit gevoel van zorgeloosheid is eind 2012 pakkend samengevat in de nieuwe pay-off ‘Expert begrijpt ‘t’. De lading hiervan sluit naadloos aan op de kernwaarden van Expert: Beste Service, Persoonlijk Advies, Vertrouwd Dichtbij.

Een grootse hoes voor een kleintje

Samsung For Enterprise (SAFE) maakt zakelijk gebruik van smartphones en tablets veilig