in

Canon introduceert topmodel fotoscanner met geavanceerde software

Canon maakt vandaag de introductie bekend van een nieuw topmodel 9.600 dpi CCD-scanner, de CanoScan 9000F Mark II. Deze fotoscanner wordt geleverd met geavanceerde software en zorgt razendsnel voor hoge kwaliteit scans van foto’s, documenten en films.

..

Nieuwe, geavanceerde software
Als vervanger van de CanoScan 9000F is de CanoScan 9000F Mark II uitgevoerd met de nieuwe My Image Garden software. Deze software maakt moeiteloos navigeren tussen scanfuncties mogelijk en biedt perfecte functies – waaronder gezichtsherkenning – voor het organiseren en beheren van fotoverzamelingen. Om documenten gemakkelijk te kunnen verwerken, biedt My Image Garden tekstherkenning (OCR) en de mogelijkheid om vertrouwelijke PDF-bestanden te creëren die met een wachtwoord zijn te beveiligen. De functie Scan to Cloud stelt gebruikers in staat met één druk op de knop te scannen naar Evernote of Dropbox cloud services, terwijl met Stitch Assist grote A3 documenten en foto’s in twee delen zijn te scannen om deze vervolgens naadloos weer samen te voegen.
 
Extra zuinig met energie
De nieuwe CanoScan 9000F Mark II heeft aantal energiezuinige kenmerken. Zo schakelt Auto Power Off de scanner na een ingestelde periode uit en wordt op energie bespaard wanneer de scanner niet in gebruik is. Daarnaast werkt de 9000F Mark II met wit LED-licht dat geen opwarmtijd kent voor het scannen van reflecterende originelen en films. Vergeleken met traditionele fluorescentielampen zorgt dit voor een lager energieverbruik.
 
De CanoScan 9000F Mark II is beschikbaar vanaf begin april.

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3

Philips SpeechMike Premium ‘beste desktop dicteermicrofoon op de markt’