in

Jamo introduceert nieuwe design-serie speakers 360

Jamo, onderdeel van de Klipsch Group, presenteert met trots haar langverwachte nieuwe design serie; Jamo 360. De nieuwe speaker set van het Deense merk vormt de perfecte combinatie van design met fantastische akoestiek.

..

Jamo 360
Deens design laat zich kenmerken door optimale functionaliteit en interactie tussen gebruik en omgeving. De Jamo 360 gaat in tegen alles wat traditioneel is op het gebied van vormgeving van speaker sets, de speakers zijn namelijk rond van vorm. Aan de bolvormige speakers heeft de set ook zijn naam te danken: 360 slaat op 360 graden; helemaal rond. Jamo introduceert hiermee een set dat bestaat uit verrassend vormgegeven satelliet en center channel speakers, die tegelijkertijd eenvoud en elegantie uitstralen.
 
“Met de Jamo 360 Series introduceren we een werkelijk unieke geluidsoplossing dat Deens design combineert met Jamo geluidskwaliteit op hoog niveau,” aldus Peter van Ginkel, product manager bij Havoned  – officieel distributeur van de producten van Jamo in Nederland. Dankzij deze engineering, ervaren luisteraars een open en eerlijk muzikaal geluid via visueel aantrekkelijke speakers.

Omnipolar Technologie
De 360 S Series is voorzien van de exclusieve Omnipolar Technologie. De set maakt gebruik van innovatieve tweeter en woofer technologie, die het geluid optimaal en gelijkmatig over de gehele ruimte verdeeld. De tweeters geïntegreerd in de 360 Series zijn licht van gewicht en zo groot mogelijk uitgevoerd voor deze kleine speakers. De speakers zijn daardoor in staat om een krachtig geluid te produceren in een uitgebreide frequentiebereik en muziek gedetailleerd en ruimtevullend weer te kunnen geven.

De nieuwe Jamo set is verkrijgbaar in de kleur hoogglans zwart en wit. De speakers zijn voorzien van geborstelde aluminium bases en unieke, hoogglans metalen grilles. Dankzij de hoogwaardige aluminium voetjes en stalen basis kunnen de speakers gemakkelijk omgezet worden tot speakers voor aan de muur. Dankzij een handig systeem kunnen kabels bij elkaar worden gebonden en is het gedaan met de rommelige warboel aan kabels.

Nikon onthult twee nieuwe COOLPIX-modellen

EA lanceert De Sims 3 Studententijd