in

Toshiba Consumer Products stelt nieuwe producten voor tijdens Toshiba World 2013

Toshiba lanceert tweede generatie Ultra HD-tv’s
Tijdens Toshiba World op 20 maart in Amsterdam heeft Toshiba Consumer Products de M9-serie Ultra HD geïntroduceerd. Toshiba is daarmee de eerste leverancier die Quad Full HD-superresolutie-tv’s wereldwijd binnen het bereik van consumenten brengt.

..

De M9-serie Ultra HD (UHD) 3D Smart LED-tv’s, met een resolutie van maar liefst 3.840 x 2.160 pixels, is verkrijgbaar in drie indrukwekkende formaten: 146 cm (58”), 165 cm (65”) en 213 cm (84”). Na de lancering in 2010 van de compacte, brilloze 3D UHD-tv’s in Japan, in 2012 gevolgd door de introductie van de 140 cm (55”) ZL2 in een groter aantal markten, vertegenwoordigt de nieuwe M9-serie UHD-tv’s Toshiba’s tweede generatie, briljant gedefinieerde tv-schermen. Aangedreven door de krachtige CEVOTM 4K-multi-processor van Toshiba bieden de tv’s uit deze serie ultiem kijkplezier, of het nu gaat om speelfilms, tv-uitzendingen, videogames, foto’s of PC-toepassingen.

Toshiba steekt nieuwe Cloud-tv’s in nieuw jasje
Toshiba Consumer Products introduceert vier nieuwe series HD LED Smart-tv’s met Cloud-functionaliteit: de L4, M6, L7 en M8. Cloud-tv is Toshiba’s kersverse concept van ‘connected’ tv-entertainment, waarbij niet alleen optimaal gebruikgemaakt wordt van de intelligente toegang tot content, zoekfuncties en tips, maar ook van sociale netwerkfuncties via de Cloud. Alle toestellen uit genoemde series zijn uitgevoerd in Toshiba’s nieuwe, uniforme design. Ze zijn verkrijgbaar in mat of glanzend zwart en in een grote verscheidenheid aan schermgroottes: van 81 cm (32”) tot 146 cm (58”).

Nieuwe Blu-ray DiscTM-spelers van Toshiba ideaal voor streaming media
In antwoord op de groeiende belangstelling van consumenten voor streaming media introduceert Toshiba Consumer Products vier nieuwe 2D/3D Blu-ray DiscTM-spelers met Smart-tv-functionaliteit. De BDX5400KE, BDX44KE, BDX3400SE en BDX2400KE, die functies voor het afspelen van optische schijfjes combineren met een eenvoudige toegang tot online-entertainment, voldoen aan allerlei digitale-mediabehoeften, zelfs als ze verbonden worden met tv’s zonder toegang tot internet. De spelers hebben een stijlvol, compact ontwerp, gebaseerd op Toshiba’s nieuwe, uniforme productdesign. Ze worden geleverd in twee chique kleuren: luxueus zwart en gezandstraald zilver.
 
Toshiba presenteert eerste tv’s en Blu-ray DiscTM-spelers in nieuw uniform design
Met een rijk scala aan nieuwe tv’s en Blu-ray DiscTM-spelers brengt Toshiba Consumer Products de eerste producten op de markt die zijn gegoten in een nieuwe, karakteristieke ‘huisstijl’: de tv’s uit de L4-, M6-, L7- en M8-serie, uitgerust met Toshiba’s Cloud-tv, de paradepaardjes uit de M9-serie Ultra HD-tv’s en de nieuwe lijn Blu-ray DiscTM-spelers (de BDX2400KE, BDX3400SE, BDX4400KE en BDX5400KE) zijn uitgevoerd in deze nieuwe stijl.

Toshiba stelt nieuwe producten voor tijdens Toshiba World 2013

AOC presenteert de UWHD 21:9 designmonitor van 29 inch